Grøn oplevelse
©  Foto:

BOOK1 Design Hostel

Med en unik placering i det tidligere hovedbibliotek og udsigt til ARoS og Mølleparken, tilbyder BOOK1 Design Hostel en cool hostel-oplevelse, der udfordrer den gængse opfattelse af et hostel og sætter barren for en helt ny kategori.

BOOK1 er et nyt og cool boutique hostel koncept i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus. Med unikt interiør og specialdesignede møbler, der matcher bygningens oprindelige arkitektur fra 1934, giver BOOK1 en unik designoplevelse til både lokale og overnattende gæster.

En unik location i hjertet af byen

BOOK1 ligger centralt i Aarhus tæt på ARoS, gastronomiske smagsoplevelser, pulserende byliv og et væld af oplevelser lige om hjørnet. Men oplevelserne finder du også inden for dørene. Du kan bl.a. opleve en cool lobby bar og loungeområde, sauna, et spændende madunivers, og overnatningen foregår enten i bunk dorms eller ’pod dorms’, som man kender det fra luksus capsule-hoteller i Japan, eller i private værelser og private hostel suiter.

Nyt hostel med digital check in

Med 444 senge fordelt på Pod Dorms, Bunk Bed værelser, private værelser og hostel suiter byder det nye hostel både grupper, individuelle rejsende og lokale aarhusianerne velkommen. Her kan du få en komplet digital oplevelse og checke ind med mobilen, samt bruge mobilen som nøgle til private skabe og værelser, betale regninger, holde dig opdateret i eventkalenderen og endda chatte med personalet.

Nyt mødested i byens centrum

BOOK1 byder på meget mere end bare overnatning. Der er direkte gennemgang fra Latinerkvarteret til Mølleparken gennem det nye hostel, og i hjertet af det nye hostel er der bar, lounge og fællesområder. Det er et oplagt mødested i byens centrum, hvor gæster og lokale kan mødes til en kop kaffe, en drink, arbejde på farten eller til en af de mange events, som BOOK1 byder på i løbet af året.

Burger, drinks og minigolf

Når du træder ind på BOOK1 mødes du af 14 minigolf baner sat op af CAMPING. De 14 baner snorer sig omkring baren og igennem BOOK1's social spaces. Med CAMPING konceptet får du en fed kombination af indendørs minigolf nostalgi og camping stemning. I baren kan du snuppe en kold øl eller en lækker drink med i hånden, og i madbaren står Cocks & Cows klar til at slinge burger over disken. Læs mere om minigolf på BOOK1 her.

Fakta

  • 444 senge fordelt over Pod Dorms, Bunk Bed værelser, private værelser og hostel suiter
  • 24 private double værelser og 4 private suiter
  • Cool og hyggelige lounges åbner for både gæster og lokale
  • Gratis high-speed Wi-Fi
  • Økologisk morgenmad ‘Good Morning. It’s Organic!’ serveret i food courten
  • Unik lobby bar, fællesområder og lounges
  • Sauna
  • Vaskeri
  • BOOK1 Design Hostel er placeret i Mølleparken midt i Aarhus by med natur og åen som nærmeste nabo

Se, hvad andre deler på Instagram

#book1designhostel #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2023
Danish