Huset Carmel i Aarhus

Hotel Carmel

Foto: Huset Carmel
Overnatning
Hoteller
Hotel Carmel er en del af Huset Carmel og et kulturhotel i hjertet af Aarhus, hvor overnatning, mad, vin og kultur mødes.
Adresse

Nørre Allé 23 C

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@husetcarmel.dk

Telefon:27600000

Her får du helt bestemt en behagelig og anderledes hoteloplevelse, en personlig og venlig betjening og værelser, du har lyst til at vende tilbage til.

Unikke værelser

Huset Carmel har 14 værelser, hvoraf 13 af dem er forskellige. Derfor er de alle indrettet med hvert sit individuelle præg, tema og navn. Lige fra det mindste Studenterkammer til Familiesuiten. Hvert værelse bærer sin egen oplevelse.

Historien om Huset Carmel

Historien om missionshuset Carmel går tilbage til året 1918, hvor Indre Mission forelskede sig i grunden på hjørnet af Nørre Allé og Klosterport i hjertet af Aarhus. De næste tre år byggede de deres missionshus – tegnet af arkitekt L. Egefelt og bestående af fire etager af hver 400 m2 – og den 5.januar 1921 blev huset indviet. På dette tidspunkt var missionshusets festsal det lokale i Aarhus, der kunne rumme flest mennesker.

Fra missionshus til moderne dans og nu kulturhus

Indre Mission flyttede ud af byen, og i stedet flytter danseren og koreografen Palle Granhøj ind i lokalerne og starter Granhøj Dans.

I ni år satte danseteatret moderne forestillinger op i missionshuset, før den lokale iværksætter Kenny Jess Brandt den 1. januar 2017 overtog lokalerne og påbegyndte etableringen af kulturstedet Hotel Carmel. Huset Carmel, et hotel, restaurant og salon, blev født i den unikke bygning, hvor de slog dørene op for første gang den 1. juni 2018.

#restaurantcarmel #husetcarmel #visitaarhus

Adresse

Nørre Allé 23 C

8000 Aarhus C

Facilities

Bar

Kapacitet: Værelser (14)

Elevator

Internetadgang

Restaurant

WiFi

Sidst opdateret af