©  Foto:

Inspirationstur: Historiske Viborg

LUKKET FOR TILMELDING - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER.
Bliv endnu klogere på historiske Viborg som mødedestination. Oplev spændende mødesteder, test oplevelser af og få indsigt i Viborgs særlige historie. Vi tager dig med på tur. Denne tur er lavet i samarbejde med Grundfos' mødeplanlæggere.

En tur for møde- og konferenceplanlæggere med fokus på mødesteder, hoteller og inspiration til sociale arrangementer. Til dig, som gerne vil holde dig opdateret på mulighederne i Viborg, så du sikrer, at du fortsat planlægger dine møder og arrangementer mest effektivt og med størst mulige værdi.

Gratis inspirationstur

Det er gratis at deltage i denne fysiske inspirationstur/vidensdag - besøg ukendte mødesteder, afprøv oplevelser perfekt til sociale aktiviteter, og bliv klogere på Viborgs vigtige historie sammen med dygtige guider fra Viborgs Museum.  

Dato

Onsdag d. 17. august 2022, kl. 8.30-15.30 (muligt at deltage en halv dag).
Antal pladser: 50 (først-til-mølle-princippet) 

Turen er planlagt i samarbejde med Grundfos og deres mødeplanlæggere. Grundfos-medarbejdere har førsteret til en plads - er der stadig ledige pladser tilbage, har du som dansk mødeplanlægger mulighed for at komme med gratis. Tilmeld dig ventelisten, og du kontaktes såfremt der er en ledig plads.

Er der stor opbakning om turen, og bliver ventelisten lang, vil vi arbejde på at gentage samme tur på et senere tidspunkt. Så alle interesserede får chancen for at opleve historiske Viborg som mødedestination. 

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding, torsdag d. 12. juli 2022 kl. 12.00.
Tilmeld dig ventelisten ved at trykke på knappen "Tilmeld dig gratis her" til højre.

Program - vi tager dig med rundt

Ryd kalenderen - for der er én på opleveren i vente!
Glæd dig til en lærerig dag fyldt med oplevelser i Viborg. I samarbejde med Grundfos' mødeplanlæggere, har vi lavet en særlig inspirationstur. Besøg relevante mødelokaler, test udvalgte oplevelser af i praksis, føl stemningen, bliv fagligt klogere, hils på de relevante kontaktpersoner, og få inspiration til dit næste arrangement. 

Vi dykker ned i en af Danmarkhistoriens mest betydningsfulde byer, som i dag huser mange muligheder, når du skal planlægge møder og arrangementer - hvad enten du søger professionelle mødesteder, gode oplevelser, historisk indsigt, overnatning eller anderledes spisesteder.

Overordnet program:
Visse ændringer kan forekomme.
En bus kører os rundt i Viborg. Gratis parkering findes ved PEAK12

08.30:  Velkomst og let morgenmad ved PEAK12 Hotel
09.00:  Rundvisning på PEAK12 Hotel
09.30:  Rundvisning hos Tinghallen og Paletten
10.00:  Vi kører mod Peter Larsen Kaffe
10.15:  Rundvisning og kaffe hos Peter Larsen Kaffe
10.45:  Vi kører mod båden Margrethe 1.
11.15:  Sejlads med Margrethe 1.
12.00:  Vi kører mod frokost
12.15:  Frokost
13.15:  Vi går mod mødepunkt med guide i Viborgs gamle bydel
13.30:  Guidet tur i den gamle bydel, m. Viborg Museum
14.15:  Rundvisning og ølsmagning hos Viborg Bryghus   
15.00:  Tak for i dag
15.15:  Vi kører mod PEAK12 Hotels parkering (for dem der har parkeret her)

Mere om Viborg - en by med en dramatisk historie

Det moderne Viborg er i dag en mellemstor kommune med godt 43.000 indbyggere, som naturligvis har alt det, som enhver moderne dansk kommune bør have. Men den er også en gammel kulturby, hvis udvikling er formet af dramatiske begivenheder. Engang var den Jyllands hovedby, hvor de danske konger blev hyldet. Danmarks historie fører mange gange til Viborg - fortidens magtcentrum - og byen rummer hemmeligheder og vigtig, dansk historie om både kongeindsættelser, handelsaftaler, henrettelser, bybrand og katolske tider. Bliv endnu klogere på byens fortællinger til inspirationsturen d. 17. august. 

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish