VisitAarhusconvention

Inspirationstur: Outdoor-arrangementet

Bliv klogere på hvorfor, hvordan og hvornår man aktivt kan bruge outdoor-møder til at optimere outputtet på møder og konferencer. En dag i Danmarks Outdoor Hovedstad, Silkeborg.

Dato

Tirsdag d. 29. september 2020, kl. 9.30-16.30 (UDSAT, NY DATO FØLGER)
Antal pladser: 25 (COVID-19 tiltag)
Alle tilmeldte vil automatisk få besked om den nye dato. 

Pris for deltagelse

Gratis.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb" eller tryk her.
Pladserne uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Vi tager dig med rundt 

Til dig, som ønsker mere faglig viden når du planlægger møder, konferencer og events eller som blot ønsker inspiration til møder med et spændende outdoor twist. 

Tilmeld dig vores inspirationstur ”Outdoor-arrangementet”. Dagen i Silkeborg, Danmarks Outdoor Hovedstad byder på faglig ny viden og inspirerende sitevisits, der viser forskellige kreative og anderledes måder at faciliterer outdoor-møder. 

Outdoor-møder giver mulighed for frisk luft, stimulering af sanser, øget D-vitamin, mentalt overskud og meget mere. Vi giver på denne dag styrepinden til CoastZone, der vil hjælpe med at forstå Outdoor-begrebet inden for erhvervsarrangementer og gøre os klogere på, hvordan vi aktivt kan bruge det til at styrke og optimere vidensdelingen i arrangementer.

Program

Ingen kan i dag være i tvivl om at udelivet og naturen påvirker mennesker på nogle særlige områder. Det er disse påvirkninger vi vil trække med ind i 'Outdoor-arrangementet' og lære mere om gennem 4 stop rundt i Silkeborgs fantastiske Outdoor.

Stop 1, Jyllandsringen:

Første stop er Jyllandsringen - et sted mange kender, men få forbinder med møder.

Her lærer vi om outdoor Her er det en anden måde at bruge den friske luft. Her er det ikke naturen, træerne og vandet, der bliver bragt i spil, men de muligheder, som store, åbne arealer giver. 

Stop 2, Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Her får vi muligheden for at opleve udendørs møder inde i byen. Man behøver ikke lade sig begrænse. Der er rig mulighed for at komme ud af kontorbygningen og lade byen inspirere sig.

Stop 3, Hjejlen: 

Vi går fra Papirfabrikken hen til Hjejlen. Et eksempel på hvordan et indendørsmøde i en ny og anderledes setting kan forbinde naturen uden for.

Stop 4, Himmelbjerget: 

Udfordringen ved natur i dagens mødeverden er ofte al den teknik man har vænnet sig til. I skoven omkring Himmelbjerget vil vi skabe en udendørs ramme, med mange af de faciliteter I kender fra det klassiske indendørsmøde, så I stadig kan tjekke jeres mails, lade jeres telefon eller se en PowerPoint præsentation.

Stop 5, Bus retur til Jyllandsringen. Tak for i dag.

Vi glæder os til at se dig!

Mere om outdoor-emnet 

Når man arbejder på at skabe udbytterige møder, så arbejder man ofte med at få deltager, programindhold og lokation til at gå op i en højere enhed. I de senere år har man fået øjnene op for naturens positive påvirkning på deltagernes mentale sundhed og udbytte fra møder – man prøver derfor at bringe naturen ind i kontrollerede indendørs rammer, hvilket ofte er kompliceret og ressourcetungt. Vender man derimod perspektivet om og tænker i at bringe de komfortable og trygge elementer af indendørsmødet ud i naturen, så får man nogle helt andre muligheder ift. bæredygtighed og ressourceudnyttelse. Denne tankegang omtales i mødeverdenen ofte som outdoor møder. 

Corona-tiltag

Programmet er tilrettelagt med henblik på, at I skal føle jer trygge, og bliver løbende afstemt med gældende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Vi tager os derfor også retten til at aflyse eller indføre deltagerbegrænsning, hvis det kræves. Bliver det nødvendigt med deltagerbegrænsning, gælder først-til-mølle-princippet.

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau denne tur?

Læs mere her.