Gå til indhold
©  Foto:

JUHLS i Magasin

JUHLS er en økologisk baseret take away-café placeret i hjertet af Aarhus lige op til åen. Menukort består af lækre, sunde kvalitetsprodukter, der gør det let at spise sundt på farten.

Fokus på sundhed og smag

Hos JUHLS kan du nyde sunde og smagfulde retter, måltider og snacks fyldt med grøntsager, urter, frø, kerner og kvalitetskød med smag, æstetik. Køkkenet tilgodeser gerne veganere og gluten- og laktoseallergikere.

Sød tand med god samvittighed

I JUHLS er de lækre snacks udelukkende lavet på rene råvarer og uden raffineret sukker. Prøv f.eks. de hjemmelavede Snickers og Bounty, som smager syndigt og stiller din søde tand uden den medfølgende dårlige samvittighed.

Brunch og morgenmad

Få en god start på dagen med en sund og lækker morgenmad hos JUHLS. Få et godt boost med green bowls, smoothies, chia grød eller godt surdejsbrød. I weekenden kan du hygge om dig selv med en lækker brunch.  

Catering og selskaber på JUHLS

Har du brug for catering til din julefrokost, fødselsdag eller personalemøde, en fast frokostordning eller et hyggeligt sted at holde dit næste arrangement? Så står JUHLS altid klar til at skræddersy en løsning specielt til dig.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us: