Rethinkers i VisitAarhus

Få hjælp af de lokale

Foto: VisitAarhus

VisitAarhus’ frivillige ReThinkers kan hjælpe dig med dit arrangement. I Aarhus har vi et netværk med mere end 2000 aktive og ressourcestærke personer, som kan hjælpe dig. Gør dit arrangement bedre, nemmere og mere interessant med en lokal forankring, der giver internationale perspektiver.

De lokale i Aarhus ser frem til at møde jer

“Smilets by” er af mange et ofte benyttet navn om Aarhus. Og for en god grund – byens glade og gæstfrie borgere skaber positiv omtale verden over for sin unikke måde, at modtage gæster på.

Vi elsker at have gæster i Aarhus, og vi stræber efter at give dem den bedste oplevelse, mens de er her. Det er blevet muligt at lave en helt særlig oplevelse ved hjælp af det verdensunikke frivillighedsnetværk, ReThinkers, hvor mere end 2000 frivillige glæder sig til at byde nye gæster velkommen til vores skønne destination.

Når et event bliver afholdt i Aarhus, står de venlige ReThinkers klar til at byde dine gæster velkommen, hvad enten det er i lufthavnen, på hotellet eller mødestedet. Takket været dem, er vi muligvis en af de mest gæstfrie mødedestinationer i verden.

Giv dine gæster muligheden for at opleve en autentisk oplevelse af destinationen.

Hvordan kan ReThinkers hjælpe til dit arrangement?

ReThinkers løser frivillig-opgaver for mere end 100 forskellige aktører på årsbasis, når Aarhus afvikler arrangementer, events, udendørs teaterforestillinger, krydstogtanløb, konferencer og kongresser.   

Eksempler på opgaver løst af ReThinkers:  

  • Værtskab / modtagelse / byde velkommen 
  • Pakke tasker/goodie bags 
  • Afhente keynote speakers i lufthavn og installere på hotel 
  • Wayfinding både ved arrangement og rundt i byen 
  • Fremvisning/udflugt i byen: “Oplev Aarhus med en lokal” 
Møder og konferencer i Aarhus understøttes af ReThinkers
Foto: VisitAarhus

Vi gør opmærksom på, at de frivillige ReThinkers ikke er en erstatning af kommerciel arbejdskraft. De er og kan noget helt andet og helt særligt, og skabe en unik værdi til lige præcist dit arrangement! De kan f.eks. give konference- og kongresgæsterne følelsen af, at de er velkomne i byen, og at de oplever en destination, der vil dem.

Interesseret?

Hør hvordan ReThinker kan bidrage til dit arrangement ved at kontakte Chef for Erhvervsturisme, Andreas Grønnebæk Horn.

Andreas Horn Jensen

Erhvervschef

agh@visitaarhus.com

Historien om Rethinkers

ReThinkers viser vej i Aarhus
Foto: Per Bille

ReThinkers opstod under kulturhovedstaden i 2017. Det blev en kæmpe succes og for godt til at stoppe fællesskabet, som havde udviklet sig til et verdensomtalt initiativ der aldrig var set før. I dag er ReThinkers en veletableret organisation, forankret hos VisitAarhus og en værdifuld del af Aarhus – og ja, den eneste af dets slags ikke bare i Aarhus, men i verden!

Læs mere om ReThinkers i Aarhus

Vil du vide mere ...

Konferencer i Aarhus, møde ved åen
Vores service
Aarhus blandt verdens mest populære kongresbyer
Møder og kongresser i Musikhuset Aarhus

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish