Besøg det ældste kvarter i Aarhus, Latinerkvarteret, og nyd en middag på en af de mange lækre restauranter, eller tag på shoppingtur i spacialbutikkerne

Værdiskabelse gennem 'legacy' og 'outreach'

Foto: Kim Wyon, VisitDenmark

Arbejdet med 'legacy' er en ny og vigtig del af konferenceindsatsen hos VisitAarhus Convention Bureau, der skal sikre en bredere og større værdiskabelse ved at koble de besøgende internationale videnskongresser med det lokale erhvervsliv, forskningsmiljøer og borgernære initiativer

Hvad er legacy og outreach?
’Legacy’ dækker over det aftryk, værdiskabelse eller den impact, som en konference eller et møde skaber hos en destination og den forening, som står bag. Værdiskabelsen rammer langt dybere end blot den økonomiske fordel. 

Formålet med legacy-arbejdet er at sikre, at aftrykket skaber en længerevarende og positiv værdi hos destinationen såvel som den foreningen bag konferencen. Det gælder både videnmæssigt, internt i fagmiljøerne og eksternt i forhold til borgerne, og erhvervsmæssigt – f.eks. i forhold til tiltrækning af talenter og etablering af internationale netværk.

I samarbejde med VisitAalborg, Inspiring Denmark og Wonderful Copenhagen har VisitAarhus Convention Bureau etableret MeetDenmark-projekter om 'legacy' og 'outreach', der skal styrke kendskabet inden for området og udvikle praktiske værktøjer til gavn for både destinationen og foreningen bag konferencen. 

Målet med outreach og legacy er at understøtte og udvikle en postiv, langvarig og bæredygtig værdiskabelse gennem konferencer - til stor gavn for både konferencearrangøren og destinationen.

Gratis rådgivning om legacy

I VisitAarhus Convention Bureau går vi gerne i tæt dialog og samarbejde og rådgiver om legacy i din næste konference. Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Andreas Horn Jensen

Erhvervschef

agh@visitaarhus.com

Nyheder om legacy

Opskrift på mere værdiskabelse i konferencer: Danmark offentligør nye værktøjer til at skabe mere værdi i konferencer og møder, såkaldt 'meeting legacies'

Walk and Talk on a bridge in Aarhus

Klik her, og læs mere (engelsk)

Foto: Kim Wyon, VisitDenmark

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish