©  Foto:

Åbent Hus hos GUESTapart

Start fredagen på bedste vis, og bliv samtidig endnu klogere på Hotel GUESTapart i Aarhus - et nytænkende og lækkert hotel med mødefaciliteter op til 120 personer. Dette arrangement er lavet af Hotel GUESTapart, hvor VisitAarhus har fået muligheden for at tildele 30 gratis pladser til mødearrangører. 

VisitAarhus har fået 30 gratis pladser til Hotel GUESTaparts Åbent Hus og fredagsarrangement. Til dig, som planlægger møder, events, konferencer og hotelovernatninger. Så du kan holde dig opdateret på møde- og hotelmulighederne i Aarhus og sikre, at du fortsat planlægger dine møder og arrangementer med størst mulige værdi.

Åbent Hus hos Hotel GUESTapart

Hotel GUESTapart holder et brag af et Åbent Hus på deres 3 års åbningsdag - og du er inviteret! Har du ikke set stedet før, vil du opdateres på deres nye tiltag, eller ønsker du et hyggeligt genbesøg - så er dette en oplagt mulighed. 

Dato

Fredag d. 9. september 2022, fra kl. 14.00-17.00 (ikke et krav at blive til kl. 17)
Antal pladser: 30 (først-til-mølle-princippet) 

Dette arrangement 'Åbent Hus' er planlagt af Hotel GUESTapart selv, og VisitAarhus er ikke medarrangør, men har fået lov til at give 30 mødekøbere adgang til arrangementet. Vi inviterer med andre ord på vegne af Hotel GUESTapart. 

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig ved at sende en mail direkte til Vibeke Bang fra GUESTapart på vb@guestapart.dk. Vibeke er bookingansvarlig for arrangementet. Skriv at du har modtaget invitationen fra VisitAarhus og at du ønsker at deltage i deres Åbent Hus-arrangement. 
 

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding, torsdag d. 8. september 2022 kl. 12.00.

Program - fredagshygge for fuld hammer

Start weekenden på bedste manér!

Hotel GUESTapart inviterer til Åbent Hus på deres 3 års åbningsdag fredag d. 9. september 2022 fra kl. 14.00-17.00. Og vi har fået lov at invitere dig med! Eller nærmere, vi har fået lov at invitere 30 mødearrangører med.

Tag med til uformelt fredagsarrangement, føl GUESTapart-stemningen, bliv klogere på deres udvidede konferencefaciliteter, hils på de relevante kontaktpersoner og slut ugen godt af.

Glæd dig til:

  • Live DJ - Bertram Zanjani
  • Bobler, punch, øl og sodavand
  • Mad og snacks
  • Underholdende indslag
  • Guidede rundvisninger
  • Tonic workshop
GUESTapart er naturligvis vært for lækker mad og kolde drikkevarer samt nogle underholdende indslag og hele Aarhus' DJ Bertram Zanjani. Alle hotellets medarbejdere står desuden klar til at tage dig/jer med på en rundvisning af hotellets unikke faciliteter. Tag dine kollegaer under armen, og kom forbi til en hyggelig eftermiddag med fuld fart på den gode stemning.

Tilmeld dig med det samme, for at sikre dig en plads. 

Mere om Hotel GUESTapart - det hjemlige konferencested

Hos GUESTapart finder du den perfekte kombination af eksklusiv hotel- og konferencetilværelse og hyggelig, hjemlig atmosfære. Konceptet bygger på idéen om ”et hjem væk hjemmefra”, og sættes sammen med personlig, nærværende service, unikke rammer og dejlig mad.

Hotellet åbnede i april 2019 i Aarhus som et frisk og innovativt pust til det aarhusianske byliv. Et hotel, som også har fokus på bæredygtig udvikling. Hotellet har 86 fuldtudstyrede hotelværelser med køkken, moderne og nyteknologiske konferencelokaler med op til 120 deltagere samt et helt nyt aftensmadskoncept. Desuden kan du glæde dig over gratis parkering, mulighed for virtuelt konferencesetup og kun 10 minutters kørsel fra motorvejen. 

Se Hotel GUESTaparts officielle invitation til Åbent Hus her

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish