©  Foto:

Decorate Together 2022 - for partnere

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året, der gik. Oplev Tivoli Frihedens eventyrlige juleunivers og ønsk mødekøbere og resten af destinationens mødeerhverv en god jul. Uformelt og hyggeligt. 

Netværksarrangement

Dette arrangement er en unik mulighed for at netværke uformelt med mødekøbere fra Aarhus Universitet og diverse virksomheder. 
Vi mødes i julens hyggelige rammer og ønsker hinanden godt nytår. Over 50 mødekøbere har allerede tilmeldt sig. 

Dato

Torsdag d. 8. december 2022 kl. 15.00-18.00.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. november 2022.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb".
Begrænset pladser, max 80 deltagere i alt (først-til-mølle-princippet)

Pris 

Som VisitAarhus-partner koster det 3.000 kr. ekskl. moms pr. person at deltage. Ekstra deltager koster 1.500 kr. ekskl. moms.

Program

Vi gentager den årlige succes med Decorate Together (tidligere Decorate With VisitAarhus). Årets eneste erhvervsturismearrangement, som ikke er direkte salgsorienteret - her er i stedet fokus på netværk, masser af hygge og gode, uformelle snakke. Traditionen tro mødes vi både VisitAarhus partnere og mødekøbere for at ønske hinanden en glædelig jul og tak for i år. 

Dette års setting: Glæd dig til Jul i Friheden, og oplev parken blive forvandlet til et eventyrligt juleunivers med glitrende julelys overalt.

Program: 

Kl. 15.00: Ankomst til Tivoli Friheden

Kl. 15.30: Velkomst med gløgg og æbleskiver

Kl 16.00: Vi laver julepynt af genbrugsmaterialer

Kl. 17.30: Gåtur gennem Tivoli Friheden. Tag en flæskestegssandwich med eller spis den i restauranten.

Kl. 18.00: Tak for i dag.

 

I år mødes vi i den nye restaurant 'Madscenen', hvor vi samles om fletværk og netværk. Vi byder på en eftermiddag fyldt med æbleskiver, juleaktiviteter, gode samtaler og julestemning.

Arrangementet vil primært foregå i restaurant Madscenen, men der vil også være mulighed for en gåtur gennem den smukke julebelyste park. Husk derfor varmt tøj, halstørklæde, hue og den gode julestemning.

Vi glæder os til at se dig!Hvad er Decorate Together?

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året der gik. Decorate Together afslutter årets erhvervsturismearrangementer. Her mødes alle partnere samt møde- og konferencearrangører, som har deltaget i vores arrangementer i løbet af året, og ønsker hinanden god jul, hygger med juleaktiviteter og lidt godt til ganen.

Decorate Together er med andre ord et arrangement i julehyggens tegn. Fokus er på det sociale frem for et fokuseret salgsarrangement, men det er stadig rig mulighed for at netværke og knytte relationer med mødeplanlæggere og andre fra  mødeerhvervet i Aarhusregionen.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish