©  Foto:

Decorate With VisitAarhus 2021

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events - årets hyggeligste netværksmøde. Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året, der gik. Oplev Den Gamle Bys eventyrlige juleunivers og ønsk byens mødeerhverv en god jul. Uformelt og hyggeligt.

Gratis arrangement

Det er gratis at deltage i denne fysiske netværksdag.

Dato

Onsdag d. 8. december 2021 kl. 15.00-19.30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. december 2021.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb".
Begrænset pladser på 80 deltagere (først-til-mølle-princippet)

Program

Glæd dig til at opleve Jul i Den Gamle By og tag på tidsrejse i 400 års julehistorier. Du kan opleve lysende lanterner, historisk julepynt, æbleskiver og ægte julestemning.

Vi mødes i stearinlysets skær i Møntmestergården over julepynt og julebag. Her hører vi fortællingen om det allerførste hjerte flettet af H.C. Andersen og om de berømte vaniljekranse med hakkede mandler bagt efter Madam Mangors opskrift fra 1800 tallet.

Arrangementet vil primært foregå i et af Den Gamle Bys hyggelige lokaler, men der er også mulighed for en gåtur i de charmerende gader. Husk derfor varmt tøj, halstørklæde, hue – og ikke mindst det gode humør!

Aftenen slutter med dejlig middag. 

Vi glæder os til at se dig!

Kl. 15.00: Ankomst til Den Gamle By.
Tid på egen hånd til at udforske de mange udstillinger, inkl. voucher til æbleskiver og gløgg på Torvet.

Kl. 16.30: Vi alle mødes i Møntmestergården, tid til fælles julehygge.
Følg i H.C Andersens fodspor med flettede julehjerter, få gode tips til årets julebagning, og lav Madam Mangors berømte vaniljekranse (et sikkert hit i familien!).

Kl. 17.45: Middag i hyggelige restaurant Gæstgivergården.

Kl. 19.30: Tak for i dag.

 

Hvad er Decorate With VisitAarhus?

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året der gik. Decorate with VisitAarhus afslutter årets erhvervsturismearrangementer. Her mødes alle partnere samt møde- og konferencedeltagere, som har deltaget i vores arrangementer i løbet af året, og ønsker hinanden god jul, hygger med juleaktiviteter og lidt godt til ganen.

Decorate With VisitAarhus er med andre ord et arrangement i julehyggens tegn. Fokus er på det sociale frem for et fokuseret salgsarrangement, men det er stadig rig mulighed for at netværke og knytte relationer til andre mødearrangører samt mødeerhvervet i Aarhusregionen.

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau denne tur?

Læs mere her.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish