©  Foto:

Decorate With VisitAarhus 2021 - for partnere

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året, der gik. Oplev Den Gamle Bys juleunivers og ønsk mødekøbere og resten af destinationens mødeerhverv en god jul. Uformelt og hyggeligt. 

 

Dato

Onsdag d. 8. december 2021 kl. 15.00-19.30.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. december 2021.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb".
Begrænset pladser, max 80 deltagere i alt (først-til-mølle-princippet)

Pris 

Som VisitAarhus partner koster det 2.500 kr. pr. person at deltage. 

Program

Vi gentager den årlige succes med Decorate With VisitAarhus. Årets eneste erhvervsturismearrangement, som ikke er direkte salgsorienteret - her er i stedet fokus på netværk, masser af hygge og gode, uformelle snakke. Traditionen tro mødes vi både VisitAarhuspartnere og mødekøbere for at ønske hinanden en glædelig jul og tak for i år. 

Dette års setting: Glæd dig til Jul i Den Gamle By og tag på tidsrejse i 400 års julehistorier.

Vi mødes i stearinlysets skær i Møntmestergården over julepynt og julebag - de perfekte rammer for ægte julestemning og hyggelige snakke.
Bliv klogere på julehjertets historie (vidste du for eksempel, at det allerførste hjerte blev flettet af H.C. Andersen?). Og vær med til at lave de berømte vaniljekranse bagt efter Madam Mangors historiske opskrift helt tilbage fra 1800-tallet.

Arrangementet vil primært foregå i et af Den Gamle Bys hyggelige lokaler, men der er også mulighed for en gåtur i de charmerende gader.
Husk derfor varmt tøj, halstørklæde, hue – og ikke mindst det gode humør!

Aftenen slutter med en dejlig middag. 

Vi glæder os til at se dig!

Kl. 15.00: Ankomst til Den Gamle By.
Tid på egen hånd til at udforske de mange udstillinger, inkl. voucher til æbleskiver og gløgg på Torvet.

Kl. 16.30: Vi alle mødes i Møntmestergården, tid til fælles julehygge.
Følg i H.C Andersens fodspor med flettede julehjerter, få gode tips til årets julebagning, og lav Madam Mangors berømte vaniljekranse (et sikkert hit i familien!).

Kl. 17.45: Middag i hyggelige restaurant Gæstgivergården.

Kl. 19.30: Tak for i dag.

Hvad er Decorate With VisitAarhus?

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året der gik. Decorate With VisitAarhus afslutter årets erhvervsturismearrangementer. Her mødes alle partnere samt møde- og konferencearrangører, som har deltaget i vores arrangementer i løbet af året, og ønsker hinanden god jul, hygger med juleaktiviteter og lidt godt til ganen.

Decorate With VisitAarhus er med andre ord et arrangement i julehyggens tegn. Fokus er på det sociale frem for et fokuseret salgsarrangement, men det er stadig rig mulighed for at netværke og knytte relationer med mødeplanlæggere og andre fra  mødeerhvervet i Aarhusregionen.

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau denne tur?

Læs mere her.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish