GUESTapart

GUESTapart/aarhus er 'dit hjem væk hjemmefra', når du er ude - og dermed meget mere end bare et hotel. Her er lejligheder med alt, hvad der tilhører i en fuldt udstyret lejlighed og det er inklusiv køkken og stort badeværelse.

På GUESTapart/aarhus møder du en kombination af eksklusiviteten fra hotelverdenen med flot, skandinavisk design og hjemlig hygge. Her er en afslappet atmosfære og personlig service, som skaber rammerne for et unikt ophold for hver en gæst, der besøger dem.

Det skal være nemt

Hotellet ligger i Skejby 5 km. udenfor Aarhus Centrum, men der er et letbanestop et stenkast derfra, hvis du føler for at gå på opdagelse eller har ærinder i byen. Med letbanen kommer du til indre by på bare ti minutter.

GUESTapart er et digitalt hotel, hvilket bl.a. betyder at du modtager en nøglekode på SMS, i stedet for en fysisk nøgle. Således sparer du en tur i receptionen, og kan tjekke ind når du vil efter kl. 14.00.

Dit hjem væk hjemmefra

Alle lejligheder er indrettet med fuldtudstyret køkken og stort badeværelse, hvor du finder håndklæder, økologiske badeartikler og hårtørrer. Der er en stor seng, B&O TV, designermøbler og original kunst på væggene. 

På hotellet kan gæsterne kvit og frit bruge de populære fitness faciliteter - Go2Fitness. Der er åbent døgnet rundt – så der er ingen undskyldninger. 
Efter din træning kan du nyde et dejligt måltid mad i deres a la carte restaurant – Restaurant apart, hvor hotellets Gastromaster står klar med retter, der giver mundvand på lang afstand. 

I restauranten serverer de også hver dag en lækker morgenmadsbuffet, hvor du må spise alt hvad du kan – morgenmad er altid inkluderet i prisen.

#guestapartaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen