©  Foto:

Inspirationstur: Fysiske møder i trygge rammer

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events og gerne vil sikre, at du post corona fortsat planlægger dine møder mest effektivt og med størst mulige værdi.

VENTELISTE: Gratis seminar om tryghed til fysiske møder

Det er gratis at deltage i dette fysiske seminar.
OBS, der er kun 33 pladser tilgængelige, og de fordeles efter først til mølle-princippet. Så tilmeld dig hurtigt, hvis du vil sikre dig en plads! 

Dato

Onsdag d. 23. juni 2021, kl. 14.00-15.30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 17. juni 2021 kl. 15.00.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/køb/bestil" længere oppe på siden. 

Vi glæder os til at se dig!
Til et rigtigt ansigt-til-ansigt møde med plads til netværk og sparring.

Sted

Seminaret afholdes på Scandic Aarhus City - Østergade 10, 8000 Aarhus.

Scandic Aarhus City har opnået stor erfaring i at afholde trygge møder under nye forudsætninger. De tilpasser sig til enhver tid krav og anvisninger fra myndighedernes side, og har iværksat flere konkrete initiativer for at sikre en god og tryg mødeoplevelse.

Program

Formålet med dette seminar er at gøre dig klogere på én af mødemarkedets nye tendenser – det øget fokus på sikkerhed og tryghed – og styrke dine kompetencer, når du selv skal til at planlægge fysiske møder.

Se frem til bl.a.:

  • Råd og dialog om, hvordan I sikrer en god mødeoplevelse med restriktionerMed afsæt i et oplæg fra VisitAarhus, vil vi gerne invitere til dialog om de udfordringer og erfaringer, som de seneste år har givet mødearrangører og dele gode løsninger på, hvordan de kan håndteres
  • Hvordan arbejder et professionelt mødested med at skabe tryghed i fysiske møder? Oplæg fra Scandic City, der fortæller om, hvordan de har arbejdet med restriktioner og kommunikation mellem mødearrangører og venue
  • Praktisk erfaringOplev et fysisk møde fra en deltagers perspektiv. Vi tester teori i praksis ved at gøre arrangementet fysisk - så vi kan lære endnu mere.
  • Sparring og netværk med andre mødearrangører

Retningslinjer og coronaregler

Alle deltagere til seminaret skal have gyldigt coronapas eller en negativ test, der er maksimalt 72 timer gammel, samt bære mundbind ved ankomst til Scandic Aarhus City. I samarbejde med Scandic City holder vi i VisitAarhus os løbende opdateret på gældende retningslinjer, og du vil modtage en mail, skulle der komme ændringer, som påvirker din deltagelse i arrangementet. Alle tilmeldte modtager mere info om program og dagens forløb tættere på arrangementet. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Anneke Dreyer, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

Se flere inspirationsture / seminarer

VisitAarhus vil løbende holde inspirationsture med forskelligt tema - se frem til både faglige oplæg og spændende rundvisninger i Aarhusregionen, arrangeret af VisitAarhus' Erhvervsturismeafdeling.

Søger du noget bestemt, eller inspiration inden for et bestemt emne? Tag fat i os, måske det kan blive næste inspirationstur. 

Se flere inspirationsture her

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus denne tur?

Læs mere her.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish