©  Foto:

Inspirationstur: Mødet i naturen - Djursland

Bliv endnu klogere på den storhittende mødetendens, naturelementet. Oplev mødesteder omkranset af skøn natur og få vigtig indsigt i, hvordan naturelementet kan øge værdien i dit næste møde - både til virksomhedens og mødedeltagernes fordel. Glæd dig til spændende gæsteforelæser. Vi tager dig med.

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events og gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets muligheder og nye tendenser samt sikre, at du fortsat planlægger dine møder mest effektivt og med størst mulige værdi. Var du med til inspirationsturen om naturelementet i 2021? Det vil stadig være relevant for dig at deltage i dette arrangement - nyt fagligt foredrag, ny vinkel, nye mødesteder, nye oplevelser. 

Gratis inspirationstur

Det er gratis at deltage i denne fysiske inspirationstur/vidensdag - oplev mødesteder i naturen og bliv klogere på naturelementet sammen med gæsteoplægsholder Simon Høegmark, ph.d. i psykologi om naturen som sundhedsfremme og innovativ stimuli. Eksklusivt foredrag og efterfølgende workshop, inden vi senere på dagen besøger relevante mødesteder. 

Dato

Onsdag d. 27. april 2022, kl. 8.15-16.00
Antal pladser: 35 (først-til-mølle-princippet)

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding, torsdag. 21. april 2022 kl. 12.00.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Tilmeld dig gratis her" til højre.

Program - vi tager dig med rundt

Se frem til en dag i naturens tegn med mødeplanlægning for øje. Vi dykker ned i en af tidens største og mest populære mødetendenser - naturelementet. Ønsket om at bringe naturen tæt på. Se relevante mødelokaler (og hør om det nye mødested "Havmøllen"), føl stemningen, bliv fagligt klogere på naturelementet med gæsteoplægsholder, hils på de relevante kontaktpersoner, og få inspiration til hvordan naturen kan integreres til møder. 

Vi tager dig med til fantastiske Djursland, hvor du finder noget at Danmarks mest sjældne og smukkeste natur. Kom med på besøg hos professionelle mødesteder på Djursland, som er perfekte, hvis du søger naturskømme omgivelser med god mulighed for ro, frisk luft, følelse af ejerskab og plads til fordybelse. Hvor der er udendørsarealer til walk-and-talks, udendørs sessioner eller oplevelser og aktiviteter, der styrker deltagernes netværk og relation med hinanden. Mødestederne varierer i størrelse, fra steder gode til en lille gruppe og helt op til 760 mødedeltagere.

Overordnet program:
Visse ændringer kan forekomme.
Vi sørger for bus fra Aarhus tur/retur.

08.15:  Fællesbus - Vi kører fra Aarhus mod Kaløvig Center
09.00:  Ankomst og velkomst, Kaløvig Center m. morgenmad
09.45Oplæg/workshop om naturelementet, v. Simon Høegmark
11.15:  Vi kører mod Karpenhøj Naturcenter
11.45:  Frokost
13.00:  Rundvisning på Karpenhøj Naturcenter
13.15:  Vi går til Fuglsøcentret
13.30:  Rundvisning hos Fuglsøcentret
14.00:  Præsentation af nyt mødested: Havmøllen
14.15:  Vi kører mod Molslaboratoriet
14.30:  Rundvisning på Molslaboratoriet 
15.00:  Vi kører tilbage til Aarhus   
16.00:  Tak for i dag - ankomst til Aarhus

Oplæg med Simon Høegmark

Glæd dig til et spændende oplæg og workshop med Simon Høegmark. Simon er uddannet naturvejleder, friluftsvejleder, lærer og leder, og har en master i naturvidenskab, en kandidat i idræt og sundhed og har skrevet ph.d. på Institut for psykologi på Syddansk Universitet om naturen som sundhedsfremme og innovativ stimuli. I dag er han medejer og direktør i virksomheden Vinatur, der underviser grupper og virksomheder i naturens positive effekter på os mennesker, og hvordan vi kan drage nytte af det.

Siden 2002 har Simon arbejdet med og undervist i naturelementet - i teori og praksis - og har også benyttet metoderne i erhvervslivet til styrkelse af trivsel, positive relationer, mental sundhed, fællesskab samt kreative og innovative processer. 
Denne dag vil han gøre os klogere på naturelementen. 

Se frem til: 

  • Indsigt i den nyeste forskning i naturens positive effekter
  • Kendskab til begreber som direkte og spontan opmærksomhed, evolutionspsykologi, naturens støttemiljøer mm. 
  • Metoder til hvordan naturen kan øge vores livskvalitet og kreativitet samt fremme sociale processer
  • Forklaringer ud fra konkrete cases
  • Praktisk del: Vi tester teorien af i naturen, vel vejlledt af Simon Høegmark
  • Mulighed for at stille spørgsmål 

Mere om naturelementet

Vi dykker ned i en af tidens største og mest populære mødetendenser - naturelementet. Ønsket om at bringe naturen tæt på. Forskere og mødeindustrien har i de seneste år fået øjnene op for naturens positive effekter på møders udbytte og deltagernes helbred. Ved at inddrage naturen i møder kan vi forbedre mødets udbytte, styrke deltagernes relationer med hinanden og samtidig øge deres mentale sundhed - resultater viser bl.a. øget koncentration og kreativitet, forbedret problemløsning, reduceret stress og større lykke. Hvorfor ikke drage nytte af det? 

Hvem kan deltage - og hvorfor tilbyder VisitAarhus denne tur?

Læs mere her

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish