©  Foto:

Inspirationstur: Mødet i naturen - Silkeborg

Naturens positive effekt på møders værdi og effektivitet. Hvordan, hvorfor og hvornår kan du aktivt bruge naturen og udendørsarealer til at optimere outputtet på møder, events og konferencer? 

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events og gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets nye tendenser samt sikre, at du fortsat planlægger dine møder mest effektivt og med størst mulige værdi. 

Gratis inspirationstur

Det er gratis at deltage i denne fysiske inspirationstur/vidensdag - oplev alternative mødesteder, og afprøv selv outdoor-elementet, når vi tester forskellige muligheder af i løbet af dagen!

Dato

Onsdag d. 13. oktober 2021, kl. 9.30-16.30
Antal pladser: 25 (først-til-mølle-princippet)

Tilmeldingsfrist

Sidste frist, torsdag d. 7. oktober 2021. 
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb" eller tryk her.

Program

Vi dykker ned i en af tidens største og mest populære mødetendenser - outdoor-elementet, kalder vi det. Ønsket om at bringe naturen tæt på. Mange har længe brugt uderummet som en pause i mødet, eller som en kort 'energizer' i et langt dagsprogram. Nu har forskere og mødeindustrien fået øjnene op for naturens positive effekter på møders udbytte og deltagernes arbejdseffektivitet, når naturen og udendørsaktiviteter integreres aktivt i programmet.

Denne inspirationstur har til formål at gøre dig stærkere på måder at bringe naturen i spil til arrangementer – møder, konferencer og events. Vi giver på denne dag styrepinden til mødeleverandøren, CoastZone, der vil hjælpe med at forstå og afprøve outdoor/natur-begrebet inden for erhvervsarrangementer. Bliv klogere på hvordan, hvornår og hvorfor man aktivt kan bruge naturen og udendørsarealer til at skabe endnu bedre møder og optimere udbyttet. Vær forberedt på nogle af de barrierer, mange forbinder ved at rykke udenfor (pludselig dårligt vejr, støj, andre naturbrugere, teknik mm). Og test forskellige outdoor-elementer af i praksis.

Se frem til en lærerig dag i Silkeborg, Danmarks Outdoor Hovedstad, hvor vi igennem fire udvalgte stop byder på faglig ny viden og inspirerende sitevisits, der viser forskellige kreative og anderledes måder at facilitere arrangementer med et twist af natur og outdoor.

Stop 1, Jyllandsringen

Første stop er Jyllandsringen - et sted flere kender, men få forbinder med møder.
Her introducerer vi outdoor-begrebet og kigger nærmere på stedets spændende outdoor-muligheder, som åbne, store arealer bringer i spil.

Stop 2, Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Her får vi muligheden for at opleve udendørs møder inde i byen. Man behøver ikke lade sig begrænse.

Stop 3, Hjejlen 

Vi går fra Papirfabrikken hen til Hjejlen. Et eksempel på hvordan et indendørsmøde i en ny og anderledes setting kan forbinde naturen udenfor.

Stop 4, Himmelbjerget

Her tager vi bl.a. fat på typiske barrierer, som mange forbinder med møder udenfor. Udfordringen ved natur i dagens mødeverden er ofte al den teknik man har vænnet sig til. I skoven omkring Himmelbjerget vil vi skabe en udendørs ramme, med mange af de faciliteter I kender fra det klassiske indendørsmøde, så I stadig kan tjekke jeres mails, lade jeres telefon eller se en PowerPoint præsentation.

Stop 5, Bus retur til Jyllandsringen. Tak for i dag.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Mere om outdoor-emnet 

Når man arbejder på at skabe udbytterige møder, arbejder man ofte med at få deltager, programindhold og lokation til at gå op i en højere enhed. I de senere år har mødeindustrien og forskere fået øjnene op for naturens positive påvirkning på deltagernes mentale sundhed og udbytte fra møder – man prøver derfor at bringe naturen ind i kontrollerede indendørs rammer, hvilket ofte er kompliceret og ressourcetungt. Vender man derimod perspektivet om og tænker i at bringe de komfortable og trygge elementer af indendørsmødet ud i naturen, så får man nogle helt andre muligheder ift. bæredygtighed og ressourceudnyttelse. Denne tankegang omtales i mødeverdenen ofte som outdoor møder. 

 

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau denne tur?

Læs mere her.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish