©  Foto:

Inspirationstur: VIP-arrangement inden Møde & Eventdagen 2022

ALT BOOKET, IKKE FLERE LEDIGE PLADSER. Kom med til VIP-arrangement inden du besøger fagmessen Møde & Eventdagen 2022. Få en god start på dagen, lækker morgenmad, plads til netværk, oplæg og VIP-fordele til messen i Aarhus Congress Center.

Et arrangement for møde- og konferenceplanlæggere med fokus på mødesteder, hoteller, forplejning og sociale aktiviteter. Til dig, som gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets muligheder, så du sikrer, at du fortsat planlægger dine møder og arrangementer mest effektivt og med størst mulige værdi.

Gratis VIP-arrangement

Obs, vi har oplevet stor interesse i arrangementet, som blev udsolgt på under 24 timer. Der er desværre ikke flere ledige pladser - men du er velkommen til at skrive dig op på venteliste, skulle nogle melde fra og der kommer en fri plads.

Det er gratis at deltage i dette VIP-arrangement, det er dog en forudsætning for deltagelse, at du efterfølgende tager på Møde & Eventdagen (gratis event for mødearrangører, VisitAarhus kan hjælpe med nem tilmelding).   

Dato

Torsdag d. 29. august 2022, kl. 8.45-10.45 (vi slutter ved indgangen til Møde & Eventdagen).
Antal pladser: 25 (pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet) 

Tilmeldingsfrist

VI MELDER FULDT BOOKET - MEN DU KAN TILMELDE DIG VENTELISTE. 
Der har været stor interesse i dette arrangement, og vi måtte melde alt udsolgt på under 6 timer. 
Sidste frist for tilmelding til venteliste, fredag d. 23. september 2022.
Tilmeld dig ventelisten ved at trykke på knappen "Tilmeld dig gratis her" til højre.

Program

I forbindelse med den årlige fagmesse "Møde & Eventdagen" som åbner dørene i Aarhus, vil det glæde os at invitere dig til VIP-arrangement inden Møde & Eventdagen. Et hyggeligt 2-timers arrangement hos Comwell Aarhus med morgenmad, lærerige ekstra-oplæg, plads til netværk og VIP-fordele til messen (psst, gratis parkering ved Comwell og frokostbillet til mesen).

Efter VIP-arrangementet på Comwell Aarhus går vi sammen op til Møde & Eventmessen, hvor vi hjælper dig med nem check in.
Herefter kan du gå rundt på egen hånd (med lidt VIP-fordele i hånden).

Se bl.a. frem til:

  • Morgenmad på Comwell Aarhus
  • Oplæg om mødemarkedets status og nyheder på Comwell
  • Nyd og afprøv Comwells faciliteter i praksis
  • Mød lokale kontaktpersoner
  • Gratis frokostbillet til messen.
  • Mulighed for netværk og god sparring med andre mødeplanlæggere.
  • Mulighed for gratis parkering hos Comwell - gælder også mens du er på messe.

VIP-arrangementet og messen er målrettet dig, som arbejder med at planlægge og/eller booke møder, seminarer, konferencer, sociale firmaaktiviteter eller lignende.

Overordnet program:

08.45:  Ankomst og uformel morgenmad
09.30:  Velkomst og oplæg fra VisitAarhus
09.45:  Oplæg fra Comwell Aarhus - nyheder og mødeprodukter
10.00:  Rundvisning hos Comwell Aarhus
10.30:  Vi går mod Møde & Eventdagen 
10.45:  Ankomst til Møde & Eventdagen - tak for i dag

Ses vi? 

Mere om Comwell Aarhus

Comwell Aarhus er for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med mødekvalitet og samtidig ønsker at have et bæredygtigt fokus. Centralt beliggende i Aarhus, byder Comwell dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. I samarbejde med historiske Centralværkstedet og Smedien finder du adskillige mødelokaler med kapacitet helt op 900 personer.  

Mere om Møde & Eventdagen

Vil du opdateres om de seneste trends og tilbud inden for møder, konferencer og events? Vil du have viden og inspiration til at skabe bedre arrangementer? Vil du pleje dit netværk og knytte nye, værdifulde kontakter til hoteller, kursuscentre og andre leverandører? Så gå ikke glip af Møde & Eventdagen torsdag d. 29. september 2022, som for andet år i træk afholdes i Aarhus Congress Center. Det er gratis at deltage som mødearrangør. 

Møde & Eventdagen (tidligere Meeting Live Vest) er for alle, der arbejder professionelt med at booke eller planlægge eksterne møder, konferencer eller events.

Denne dag kan møde over 70 forskellige udstillere fra hele landet, bl.a. med "psykologisk entertainment” med Niels Krøjgaard og diverse faglige oplæg. Udstillerlisten omfatter alt fra hoteller og kursuscentre til destinationer, transportselskaber, cateringfirmaer, foredragsbureauer, eventbureauer, it-leverandører med flere. 

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish