©  Foto:

Inspirationstur: Virtuel rundvisning af Radisson-hotellerne i Aarhus

Kom med på en sjov, anderledes og inspirerende rundvisning når Radisson RED Aarhus & Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus byder velkommen indenfor med en live virtuel rundvisning af deres to fantastiske hoteller i hjertet af Smilets By.

Arrangement afholdt

Dato

8. september 2020, kl. 10.00-11.00

Pris for deltagelse

Gratis.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb" eller tryk her.
Her gælder ingen deltagerbegrænsning - alle er velkommen. 

Vi tager dig med rundt

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events i Aarhus og gerne vil være opdateret på Radissons hoteller og prøve kræfter med virtuel fremvisning.

Tilmeld dig vores inspirationstur  "Virtuel rundvisning af Radisson-hotellerne i Aarhus". 

Vi har på denne inspirationstur valgt at samarbejde med Radisson Hotel Group, for at teste de virtuelle muligheder for at mødes og inspirere. Inspirationsturen vil foregå live på en digital platform alle vil have adgang til. Udover at teste et nyt format af, vil denne tur give jer mulighed for at komme ind i det spritnye Radisson Red og se eller gense Radisson Blu. 

Deltag undervejs aktivt i deres ”virtuelle udfordring”, og bliv den heldige vinder af et ophold på Radisson RED Hotel, Aarhus.

 

Om Radisson Red - “The new kid on the block, design with attitude!”

Den 31. juli 2020 åbnede det allerførste Radisson RED i Norden i hjertet af Aarhus. Det nye kulturelle epicenter I Aarhus har adresse på Frederiksgade 88 i midten af byens pulserende liv. Kodeordene bag konceptets oplevelser og ambitioner er kunst, musik, mode og design i en uformel og afslappet atmosfære, der inspirerer til social bekvemmelighed og skæve tanker.

Det livlige hotel tilbyder, udover 78 rummelige værelser og suiter med balkoner, et indbydende lobbyområde, der fungerer som et kreativt hang-out, en trendy restaurant og en stilfuld bar. Her ud over gives der frit spil til de kreative tanker i et af hotellets to mødelokaler, hvoraf det største kan huse op til 50 personer.
 

Om Radisson BLU Scandinavian Hotel - Events og hotel under ét tag

På den virtuelle tur kommer du også indenfor på det prisvindende Radisson BLU Scandinavia Hotel. Her er faciliteterne så fleksible og alsidige, at der kan afvikles events af enhver art.  Med det tilhørende kongress center, Aarhus Congress Center, er lokationen også det ideelle valg for større nationale og internationale arrangementer.

 

Radisson Hotel Group - tryghed og sikkerhed

Every Moment Matters - en af Radisson Hotel Groups højeste prioriteter er den fortsatte sundhed og sikkerhed for vores gæster, ansatte og forretningspartnere. Vi har derfor gennemført en grundig gennemgang af alle eksisterende sundheds- og sikkerhedsprocesser og i samarbejde med SGS udviklet en omfattende sikkerhedsprotokol. Læs mere her.

 

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau denne tur?

Læs mere her.

 

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish