Grøn oplevelse
©  Foto:

Møder hos Hotel GUESTapart

Hotel GUESTapart er mere end blot et hotel. Her er det også muligt at afholde møder og konferencer med op til 120 deltagere. Konferenceuniverset er unikt og gennemført med hele ni lokaler i et råt og skandinavisk design, blødt op af farverige tekstiler samt levende lys og planter.

Hos Hotel GUESTapart er der i alle lokaler installeret nyt og brugervenligt IT-udstyr med mulighed for videokonference samt en stabil internetadgang. Under mødet serveres skøn kaffe og økologisk forplejning fra husets egen a la carte restaurant, Restaurant APART.

Skræddersyet eller fast mødepakke

Personalet hos Hotel GUESTapart går gerne et ekstra skridt, for at sikre at jeres mødeoplevelse er helt i top. I kan vælge en sammensat mødepakke eller at få skræddersyet et program, der passer til lige netop jeres behov.

Det nyeste IT-udstyr

Hotellet har sørget for, at IT-udstyret er toptunet og lige til at hoppe på. I hvert af lokalerne er der privat 50/50 Mbit WiFi, og I finder derudover det trådløse præsentationssystem, Barco Clickshare.

Har I medarbejdere på forskellige geografiske lokationer, er der mulighed for videokonference i alle lokaler, og det hele er nemt og brugervenligt at anvende.

Transport

Hotel GUESTapart ligger i det skønne nordlige Aarhus. De er nabo til 150 store virksomheder og genbo til Aarhus Universitetshospital. Imellem ligger et letbanestop og en række buslinjer - kun et stenkast fra hoveddøren. Kommer du i bil, kan du uden bekymring parkere på en af hotellets 90 gratis parkeringspladser.

Det siger gæsterne

Fantastisk service, infrastruktur meget god og næsten som at være derhjemme.

Hør flere udtalelser

Bæredygtighed

Energimærke
GUESTapart har energimærke A og eget solcelleanlæg, som genererer hovedparten af husets energiforbrug.

Lys
GUESTapart har installeret lyssensorer i de lokaler der sjældent bruges, og alle computere og andet IT-udstyr slukkes hver nat.

Vand
GUESTapart serverer aldrig kildevand på flaske, men i stedet renset postevand. Alt vand renset for kalk, så både maskiner og service har mange gode leveår. Håndvaske har alle sensorer og toiletter har dobbeltskyl. 

Mad
Huset’s a la carte restaurant – Restaurant APART har tildelt et sølvmærke i økologi, hvilket betyder at 60-90% af alle varer er økologisk. GUESTapart minimerer mængden af madindkøb for at undgå madspild, og handler så vidt muligt lokalt for at begrænse brugen af transport. Når køkkenet laver mad ud af huset, leveres det i 100% genanvendt emballage med tanke på bæredygtig nedbrydelse. 

Rengøring
Hele hotellet rengøres udelukkende i produkter der er miljømærkede. Vaskepulver og alle toiletartikler er helt fri for unødige tilsætningsstoffer.

Affald
GUESTapart affaldssorterer altid, og det samme bliver gæster bedt om at gøre.

El-ladestationer
Fire ladestationer til elbiler. 

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish