skip_to_main_content

Møder hos Hotel GUESTapart

Hotel GUESTapart er mere end blot et hotel. Her er det også muligt at afholde møder og konferencer med op til 120 deltagere. Konferenceuniverset er unikt og gennemført med hele syv lokaler i et råt og skandinavisk design, blødt op af farverige tekstiler samt levende lys og planter.

Hos Hotel GUESTapart er der i alle lokaler installeret nyt og brugervenligt IT-udstyr med mulighed for videokonference samt en stabil internetadgang. Under mødet serveres skøn kaffe og økologisk forplejning fra husets egen a la carte restaurant, Restaurant APART.

Skrædersyet eller fast mødepakke

Personalet hos Hotel GUESTapart går gerne et ekstra skridt, for at sikre at jeres mødeoplevelse er helt i top. I kan vælge en sammensat mødepakke eller at få skræddersyet et program, der passer til lige netop jeres behov.

Det siger gæsterne

Fantastisk service, infrastruktur meget god og næsten som at være derhjemme.

LÆS MERE HER

Bæredygtighed

Energimærke
GUESTapart har energimærke A og eget solcelleanlæg, som genererer hovedparten af husets energiforbrug.

Lys
GUESTapart har installeret lyssensorer i de lokaler der sjældent bruges, og alle computere og andet IT-udstyr slukkes hver nat.

Vand
GUESTapart serverer aldrig kildevand på flaske, men i stedet renset postevand. Alt vand renset for kalk, så både maskiner og service har mange gode leveår. Håndvaske har alle sensorer og toiletter har dobbeltskyl. 

Mad
Huset’s a la carte restaurant – Restaurant APART har tildelt et sølvmærke i økologi, hvilket betyder at 60-90% af alle varer er økologisk. GUESTapart minimerer mængden af madindkøb for at undgå madspild, og handler så vidt muligt lokalt for at begrænse brugen af transport. Når køkkenet laver mad ud af huset, leveres det i 100% genanvendt emballage med tanke på bæredygtig nedbrydelse. 

Rengøring
Hele hotellet rengøres udelukkende i produkter der er miljømærkede. Vaskepulver og alle toiletartikler er helt fri for unødige tilsætningsstoffer.

Affald
GUESTapart affaldssorterer altid, og det samme bliver gæster bedt om at gøre.

El-ladestationer
Fire ladestationer til elbiler.