Grøn oplevelse
©  Foto:

Møder og konferencer på Centralværkstedet

Lad Centralværkstedet danne ramme om dit næste møde, event eller konference. Uanset hvilken anledning så har Centralværkstedet den størrelse og fleksibilitet du ønsker. 

Fra værksted til værtskab

De smukke og centrale omgivelser emmer af historisk tyngde - elegant forankret i bygningernes rustikke materialer, der stammer fra tiden som værkstedsbygning. Professionelle medarbejdere, ambitiøse køkken og fleksible opstillingsmuligheder sørger for, at du og dine gæster får en helt unik oplevelse.

Hold dine større arrangementer i Centralværkstedet

Leder du efter faciliteter til et større selskab eller konference, har Centralværkstedet den størrelse og fleksibilitet, du søger. Der kan rykkes rundt på elementerne, skabes gulvplads og skærmes af med store, røde scenetæpper, præcis som I ønsker - og med plads til 700 mennesker kan det meste lade sig gøre!

De store tykke jernsøjler, de rå murstensvægge og flotte lysekroner skaber en unik og urban kontrast til den store scene med lysopsætning. Skal I f.eks. afholde firmakonference, kan I leje alt audiovisuelt udstyr til de levende og skarpe præsentationer. Ved balkonen på førstesalen ligger et mødelokale og et stort loungeområde, og når det er tid til lidt frisk luft, kan I nyde den direkte adgang til en hyggelig, brolagt gårdsplads med have- og loungemøbler. 

Mødelokale med mange muligheder

Uanset om det er firmaets årlige kick-off eller en stor kongres, du søger plads til, er der altså rig mulighed for dynamisk og fleksibel udnyttelse af lokalerne. Lokalerne kan lejes for en enkelt dag, men også hen over en weekend med gode overnatningsmuligheder på Comwell Aarhus.

De dygtige køkkenmedarbejdere står klar til at levere den ønskede forplejning - se deres mødepakker for specifikke detaljer. Rummet er indrettet med lydisolerende materialer, og der er mulighed for at leje moderne AV-udstyr med lærred, projektor og lydanlæg.

Smedien

Smedien er helt perfekt til det intime selskab eller møde, og en optimal nedskalering ift. Centralværkstedet - det er dog kun størrelsen, der er nedskaleret. Smedien kan med sine originale smedejernsvinduer, mørke træ og tværgående bjælker skabe en unik kulisse for ethvert forretningsmøde.

Det store lysindfald giver god energi, når der skal holdes fokus i længere tid. Her er samtidig fleksible muligheder for at rykke rundt, afskærme og inddele rummet i sektioner til f.eks. en workshop eller et kursus.  

Åbent køkken og gårdhave

Selvom Smedien er et mindre venue, kan det stadig huse op til 200 gæster. Skal dagens møde afsluttes med spisning, vil de smukke trægulve og den åbne pejs gøre ethvert middagsselskab til en hyggelig, stemningsfuld oplevelse. Der er selvfølgelig også direkte adgang til den hyggelige, brolagte gårdsplads med have- og loungemøbler.

Centralværkstedets køkken - en fast del af dit arrangement

Centralværkstedets moderne og innovative køkken brænder for sanselig gastronomi. Man kan se, at de elsker at kæle for detaljerne og at eksperimentere med nye og klassiske retter. Her er både buffet og tallerkenservering, som kan kombineres - alt efter aftale. Når det er buffet, kommer de enkelte retter gerne i små portionsskåle. Udgangspunktet er, at der serveres mange forskellige delikatesser og retter, som tilgodeser alle gæster. Ved selskaber tilrettes maden og serveringen det enkelte arrangement, men som udgangspunkt er det tallerkenservice.

Se, hvad andre deler på Instagram

#centralværkstedet #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish