skip_to_main_content

Montra Hotel Sabro Kro - Mødested/Konference

På Montra Hotel Sabro Kro skaber de gode rammer om kurser og konferencer, det handler om rar atmosfære, om tilrettelægning af pauser og bespisning, om indlevelse og fleksibilitet, om at deltagere og ikke mindst kursuslederen føler sig godt tilpas.

Detaljerne er på plads

Lokalerne på stedet er indrettede med adskillige mål for øje. For det første fleksibilitet. De kan udvides, formindskes, lukkes af eller afskærmes efter behov. På Montra Hotel Sabro er de opmærksomme på detaljer som bordopstilling, dagslys, mørklægningsgardiner mv. Der findes ekstra store borde at brede sig på og gode stole at sidde i længe, hvis mødet trækker ud.

Til fri afbenyttelse tilbydes bl. a. dataprojektorer, computere, lydanlæg, motorlærred, digital overhead, trådløse mikrofoner. Lyse og smagfuldt indrettede værelser er indviet i foråret 2008, der findes 7 mødelokaler med kapacitet på op til 80 personer. Der kan være 300 personer ved borde i det største lokale. Desuden Gratis internet og dataprojektor.  

De er medlem af Foreningen Danske Konferencecentre. Årligt kontrolleres kroens konferencefaciliteter af Teknologisk Institut.

#montrahotelsabrokro #visitaarhus #visitaarhusregionen