©  Foto:

Restaurant Malt

Kom og smag en skummende specialøl fra Kissmeyer, mens du nyder delikate a la carte-retter. Hos Malt sidder du i helt unikke rammer fra dengang da det historiske Ceres Bryggeri hørte til i det centrale Aarhus. Det er råt - og elegant.

Få et magisk måltid

Samme sekund du tager plads i restauranten hos MALT, tændes magien … for fra nu af og de kommende timer drejer verden sig kun om dig og dit selskab. Eneste krav til jer: Slap af – og nyd øl, mad og selskab.

Den ultimative zen-oplevelse

Ønsker du den ultimative zen-oplevelse af frihed i hinandens selskab? Så lad kokken vælge retterne: Læg menuen til side, læn jer tilbage, betragt det historiske lokale I sidder i, lad samtalen flyde frit, glæd jer til fællesmåltidet – og timerne sammen.

Kokke med frie hænder

Kokkene hos Restaurant Malt er håndplukkede – fordi de er dygtige, begejstrede og nytænkende. Og så har de frie hænder, så de kan blomstre, udfolde talentet og yde deres ypperste. Ikke noget med topstyrede ‘husets linje’-måltider.

Du kan også planlægge din næste fest eller event hos Malt, hvor både lokaler og personale leverer en helt legendarisk oplevelse til dig og dine gæster.

Se, hvad andre deler på Instagram

#restaurantmalt #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish