SAI Platform Annual Event

En bæredygtig konference, holdt i en bæredygtig by.

SAI, 2018

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

I marts 2018 var Aarhus værtsby for SAI Platform Annual Event.

Her mødtes bæredygtighedsambassadører fra nogle af Europas førende fødevareproducenter til konference for at netværke, dele viden og tilegne sig ny viden fra en af verdens førende regioner, når det gælder innovativ og bæredygtig produktion af fødevarer.

Sådan hjalp VisitAarhus Convention Bureau:

  • Udarbejdelse et budmateriale, hvor bæredygtighedscases fra Aarhus var indarbejdet, og som var medvirkende til, at konferencen blev vundet til Aarhus.
  • Sparringspartner og lokal forankring for international PCO.
  • Gennemførsel af site-inspection for de internationale beslutningstagere.
  • Løbende dialog med konferenceværterne om samspil mellem byens og regionens muligheder og konferencens fokus på bæredygtig produktion af fødevarer.
  • Sikring af samspil mellem organisationens fokus på bæredygtighed og konferencens afvikling. (Bæredygtighed indtænkt i transport under konferencen, overnatning, forplejning, sociale aktiviteter, materialer, gaver mv.).
  • Etablering af kontakt og rådgivning ift. relevante lokale virksomheder til virksomhedsbesøg under konferencen.
  • Rådgivning under forberedelserne af konferencen om byens muligheder, kommunikation, markedsføring, planlægning af virksomhedsbesøg.  
  • Udvikling af film til markedsføring og legacy for SAI Platform til brug på sociale medier.

VisitAarhus’ arbejde blev udført med støtte fra vækstforum-projektet Fra turismeøkonomi til erhvervs- & vidensturismeøkonomi