©  Foto:

Aarhus Airport

Aarhus Airport er Aarhusregionens nærlufthavn med blot 35 min. kørsel til Aarhus centrum og 40 min. til Randers. Der kører dagligt lufthavnsbus til og fra Aarhus til alle flyafgange og -ankomster.

Om du kommer fra London, Manchester, Madrid, Rom, Berlin, München, Stockholm eller Oslo - eller en af de mange andre destinationer, du kan flyve til og fra Aarhus Airport, så har Aarhusregionen rigtig mange tilbud til dig som ferie- eller konferencegæst.

Aarhus, Danmarks andenstørste by

I Aarhusregionen ligger Aarhus, Danmarks andenstørste by. Derudover har regionen flere international anerkendte attraktioner, et hav af oplevelser og aktiviteter og ikke mindst smukke naturområder som bl.a. Nationalpark Mols Bjerge samt mere end 250 km. dejlige strandområder.

Der er gode parkeringsmuligheder ved Aarhus Airport med mere end 1000 langtidsparkeringspladser.

Aarhus Airport Hotel

Aarhus Airport Hotel er for rejsende, der ønsker at være tæt på lufthavnen og samtidig nyde et kvalitetshotel med moderne faciliteter. Det nyåbnede Aarhus Airport Hotel byder på 37 dobbeltværelser (heraf et særligt handicapvenligt værelse), alle med moderne faciliteter i skandinavisk design og med komfortable senge. Hotellet har gratis WIFI, der er adgang 24/7, og direkte adgang til terminalen. 

Læs mere og book her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusairport #visitaarhus #visitaarhusregion 

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish