©  Foto:

Aarhus SeaRangers

Aarhus SeaRangers er en kulturinstitution, der bygger bro mellem Aarhus by, havn og bugt. Missionen er at gøre havet tilgængeligt for alle. Aarhus SeaRangers mener, at alt for få danskere har adgang til de store oplevelser, man kan få på havet.

Guidet tur på havet

Turene på havet handler om meget mere end blot at sejle hurtigt. I cockpittet står en kompetent og fuldt ud certificeret skipper, og med om bord er der også en guide. Undervejs på turen stopper båden op ved interessante oplevelser, imens guiden serverer en guldgrube af relevant viden og spændende fortællinger for passagererne. Med andre ord har turene fokus på indhold, læring og viden, og det gør ikke noget, hvis du  har det sjovt, imens du lærer.

Det bør ikke være nødvendigt at putte havet i akvarier på land for at gøre det tilgængeligt. I stedet bliver passagererne taget med derud, hvor de virkelige oplevelser gemmer sig.

Ture for alle - kun fantasien sætter grænser

Aarhus SeaRanegrs er et flydende friluftsteater og spidskompetencen er at servere autentiske, maritime oplevelser for alle. – Om du er privatperson, barn eller virksomhed, så kan alt som hovedregel lade sig gøre, når SeaRangers, med Aarhus Bugten i centrum, arrangerer alt fra guidede guidet ture og teambuilding til større arrangementer for din virksomhed. Hos SeaRangers er alt muligt – kun fantasien og sikkerheden sætter grænser.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhussearangers #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish