skip_to_main_content

Hotel Oasia Aarhus

Nyd forkælelse og diskret luksus i hjertet af Aarhus. På boutique og designhotellet, Hotel Oasia midt i centrum af Aarhus, er det kvalitet og høj service, som er omdrejningspunktet. Hotellet er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på æstetik, funktionalitet og hygge.

Her kan du læne dig tilbage, lade dig forkæle af personalet og nyde den elegante og diskrete luksus, de rene linjer og det nordiske design.

Nordiske designklassikere

Hotel Oasia Aarhus er – fra morgenmadsrestaurant til lounge og værelserne – indrettet med store nordiske designklassikere som bl.a. Hästens-senge, Nanna Ditzel og Bang & Olufsen tv. De rå plankegulve uden tæpper understreger den rene nordiske stil.

Perfekt beliggenhed

Hotel Oasia er beliggende i hjertet af Aarhus centrum, med et stort udvalg af shopping muligheder, restauranter, ARoS og Musikhuset Aarhus lige om hjørnet. Her er der rig mulighed for at få en masse unikke oplevelser. Trods den centrale beliggenhed, ligger hotellet lidt skjult som en lille oase.

Hos Oasia har du mulighed for at slappe af med blot en overnatning, eller lade dig forkæle med sammensatte ferieophold, såsom weekendophold, gourmetophold og par & venindeophold.

Hotellet har en lukket gård med et begrænset antal parkeringspladser. Disse skal bestilles direkte på hotellet.

Fokusområder

Bæredygtighed, Madspild, De bedste råvarer, hygiejne.

#hoteloasiaaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen