Kvindemuseet Danmark

Kvindemuseet i Danmark

Foto: Kvindemuseet Danmark
Attraktioner
Museer
Et af verdens få kvindemuseer ligger i Aarhus. Kvindemuseet i Danmark sætter fokus på kønnenes kulturhistorie og diskuterer kønsproblematikker, ligestilling, krop og seksualitet.
Adresse

Domkirkepladsen 5

8000 Aarhus C

Køn på dagsordenen

Kvindemuseet blev grundlagt for godt 30 år siden, hvor kvinders kultur og historie var stærkt underbelyst. Meget er sket siden i relationen mellem kønnene. Også mænds roller og funktion i samfundet har ændret sig markant. Kulturarven hviler sine steder på gamle opdelinger mellem køn og roller, mens nutiden forventer friere udfoldelse af alle køn. Derfor beskæftiger Kvindemuseet sig med kønskultur i et bredere perspektiv og involverer alle på tværs af køn.

Gå på opdagelse i kønnenes kulturhistorie, dyk ned i seksualundervisningens historie og bliv klogere på kønnenes betydning i samfundet.

Kom forbi Kvindemuseet og oplev de faste og skiftende udstillinger, der med garanti vil give dig noget at tænke over. Nyd også en lækker kop kaffe i Kvindemuseets hyggelige museumscafé.

Pigernes og drengenes historie

Tag børnene med på skattejagt i udstillingen ’Pigernes og drengenes historie’, der formidler barndommens kulturhistorie gennem de sidste 150 år. Følg 28 børn i deres arbejde, skole og fritid. Her kan du klatre på montrerne, tegne på væggene og klæde dig ud som barn i gamle dage.

GRATIS ADGANG FOR UNGE UNDER 18 ÅR

#kvindemuseet #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Domkirkepladsen 5

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

tirsdagonsdagtorsdagfredaglørdag

10:00 - 17:00

søndag

10:00 - 16:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af