©  Foto:

Museet KØN's Cafe

Museumscaféen er en hyggelig oase på museet KØN midt i Aarhus. Her kan du få en forfriskning efter et besøg på museet eller lægge vejen forbi til en skøn frokost, når du er i byen.

KØN's Café byder på velsmagende retter og forfriskninger i charmerende omgivelser. Alle deres retter er lavet fra bunden af årstidens danske råvarer. Derfor kan de servere retter med saft, kraft og masser af smag. De kalder det gedigen grovkost og dagfriske delikatesser.

Spis mellem historiske genstande 

Caféen er indrettet med hyggelige gamle møbler og kunst på væggene. Til de nysgerrige er der udstillet montrer med husholdningsredskaber og forskellige ting fra dansk madkultur. Når vejret tillader det, er der udendørsservering i Mathilde Fibigers Have bag museet.

Lokalt, friskt og økologisk

Alle caféens varer er dyrket med respekt for naturen. Deres grøntsager er fra lokale gartnere, og de tilbereder kød fra dyr, der har levet et sundt og anstændigt liv. De sammensætter deres menu, så den følger årstiderne, og de stræber altid efter at bruge friske og økologiske varer. Caféen er sølvcertificeret og derfor 60-90% økologisk.

Der er også et udvalg af retter til dig, der er vegetar, veganer eller ønsker gluten- og laktosefri mad.

Et cafébesøg kræver ikke entré til museet. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#konmuseum #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish