Grøn oplevelse
©  Foto:

Møder og konferencer på Horisont Hotel & Konference

Mærk den unikke stemning på Horisont Hotel & Konference i Aarhus. Et sted som skaber gode rammer for arrangementer, møder og konferencer i smukke omgivelser.

Roen er et af Horisont Hotel & Konferences fineste varemærker. Alle 18 mødelokaler og 65 værelser har vinduespartier med udsyn til grønne arealer. Hvis du åbner vinduet, kan du kun høre fuglenes fløjten.

For at gøre det nemt har Horisont lavet nogle mødepakker, som du kan tage udgangspunkt i, og de tilpasser sig gerne jeres ønsker og behov. Alle mødelokaler er som standard udstyret med AV-udstyr, wi-fi, whiteboard og flipover.

Det er nemt at komme til Horisont Hotel & Konference, som ligger 5 minutter fra E45 og kun 10 minutter fra Aarhus Centrum. Derudover har Horisont Hotel & Konference +300 gratis parkeringspladser lige uden for døren, samt 4 Clever ladestandere til elbiler.

Konference med udsigt

Horisont ligger smukt i den flotte Egådal med store vinduespartier. Det giver lys, udsyn og ikke mindst inspiration. De grønne udenomsarealer indbyder til gåture og nærvær i naturen, og der er mulighed for at holde sit møde i træhytten som ligger ned til søen.

Velsmagende og sund forplejning

Hotellets kokke serverer sund, fantasifuld og velsmagende mad efter årstidernes råvarer, som bliver nøje udvalgt hos deres lokale leverandører. Horisont har bronzemærke i økologi (30-60%).

Bæredygtighed

Green Key
Horisont er Green Key certificerede og arbejder målrettet på flere bæredygtige tiltag. Derudover køber de grøn strøm.

Lys
Horisont har energibesparende belysning, og mange steder i huset er der sensorer som slukker lyset, når områderne ikke er i brug.

Vand
De nyrenoverede badeværelser er installeret, så der er mindre vandforbrug. I konferenceafdelingen er der mulighed for drikkevand direkte fra taphane.

Affaldssortering
Horisont sorterer affald til genanvendelse og gæster bliver opfordret til at gøre det samme. Papiraffald indsamles og genanvendes til nye produkter i samarbejde med Papirværk. I køkkenet er der fokus på mindre madspild, hvor de bl.a. er certificeret med ReFood mærket.

Rengøring
Der bruges rengøringsprodukter som er gode for miljøet og for gæster og ansattes helbred. Produkterne er typisk svanemærkede.

Se, hvad andre deler på Instagram

#horisonthotelogkonference #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish