Grøn oplevelse
©  Foto:

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus er det største koncerthus i Norden og byder på et utal af flotte forestillinger og samtidig på mange muligheder for at kombinere og koble ekstra oplevelser på alt det, som foregår i salene.

Hjemsted for mange musikalske indslag

Musikhuset Aarhus er hjemsted for både Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera og Børneteateret Filuren og har desuden en hyggelig restaurant og cafe, johan r, som giver dig mulighed for at nyde en dejlig middag, kombineret med de mange kulturelle oplevelser.

Gratis koncerter, stand up o.l.

Fra pop til opera. Fra rock til barok. Fra studerende til internationale stjerner. Musikhuset Aarhus har altid et stort program med mange aktiviteter, koncerter og underholdning, herunder også rigtig mange gratis oplevelser.

Unik arkitektur

Det første du møder, når du ankommer til Musikhuset i Aarhus, er den 2.000 m2 store glasoverdækkede foyer, hvor sollyset, palmerne, de gamle oliventræer og de mange kunstværker skaber en helt særlig atmosfære.

Billetsalg

I foyeren ligger billetsalget, restaurant johan r, caféer, galleri samt mindre scener, hvor der næsten dagligt er et eller flere gratis arrangementer. Du kan reservere billetter på telefon +45 89 40 40 40.

Musikhuset Aarhus' historie

Musikhuset Aarhus er et helt unikt koncert- og læringshus på internationalt niveau. Huset er tegnet af aarhusarkitekterne Kjær & Richter og blev indviet i 1982. Musikhuset ligger i hjertet af Aarhus og udgør sammen med ARoS, Aarhus Festuge, Ridehuset, Aarhus Musikskole, Boa Boa og Godsbanen et kulturelt kraftcenter midt i byen. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#musikhusetaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish