Gå til indhold
©  Foto:

Naturhistorisk Museum

Tag hele familien med på Naturhistorisk Museum og kom helt tæt på den fantastiske og fascinerende natur. Oplev spændende udstillinger og tusindvis af udstoppede dyr fra hele verden.

I skolernes ferier har Naturhistorisk Museum særlige aktiviteter, hvor børn og voksne kan blive klogere på naturens verden.

Havfruer, enhjørninger og gigantiske drager

I den aktuelle særudstilling ”Drager og andre mytiske væsner” kan du stå ansigt til ansigt med fabeldyr, mægtige monstre og søuhyrer. Med udgangspunkt i mødet mellem naturvidenskab og fantasi, kommer du gennem de myter, der har præget menneskets syn på naturen og videnskaben så langt tilbage, vi ved. Udstillingen er for hele familien og du kan opleve den hver dag på museet frem til april 2023.

Læs mere om udstillingen, der oprindeligt kommer fra Museum of Natural History i New York, på www.nathist.dk/drager.

Molslaboratoriet

Midt i den smukke og varierede natur i Nationalpark Mols Bjerge ligger Molslaboratoriet – Naturhistorisk Museums feltstation, der blandt andet er rammen for museets rewilding-projekt.

Arealerne ved Molslaboratiet er åbne hele året. Gå en tur på egen hånd på de afmærkede vandrestier blandt vilde heste og kvæg – eller få en unik naturoplevelse med museets dygtige guider. Læs mere om ture ved Molslaboratoriet her.

Om Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum Aarhus er Danmarks næststørste af sin art, både målt på samlinger og udstillingskvadratmeter. Museet har skiftende særudstillinger og permanente udstillinger med over 5.000 forskellige dyr fra hele kloden – mange af dem vises i naturtro omgivelser. Museets formål er at fremme biologisk og naturvidenskabelig forskning og give offentligheden kendskab til videnskabens resultater på det naturhistoriske område.

Praktisk info

Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år – året rundt.

Tjek de aktuelle åbningstider på museets hjemmeside.

Museet er lukket den 24., 25. og 31. december samt 1. januar.

Se, hvad andre deler på Instagram

#naturhistoriskmuseum #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us: