Grøn oplevelse
©  Foto:

SOFS boutique hotel Aarhus

SOFS er et lille bæredygtigt boutique-hotel i hjertet af Aarhus. Som det eneste hotel i Jylland er SOFS Green Globe certificeret, og indehaver af Guld Økologisk spisemærke.

Nyd en sydlandsk stemning

I det øjeblik du træder ind på SOFS, mærker du de gode vibes og den hjemlige afslappede atmosfære, der er på dette skønne hotel.

SOFS er spændende og stilfuldt indrettet med Art Deco-inspirerede interiøre kombineret med skandinaviske farve. Her vil du altid føle dig velkommen!

På en varm sommerdag får hele området en sydlandsk stemning med gæster, der sidder udenfor ved de forskellige restauranter og caféer. Med det pulserende byliv lige uden for døren er SOFS en perfekt base til at udforske alt, hvad Aarhus har at byde på.

Latinerkvarteret er med sine krogede brostensbelagte gader, elegante butikker i gamle skæve byhuse, hyggelige cafeer, designforretninger og små gallerier et hyggeligt sted at overnatte.

Indbydende gårdhave

Gemt bag den smukke facade finder du den frodige og indbydende gårdhave, som er indrettet med smukke grønne planter. Nyd et glas vin eller eller tag blot en kop kaffe et tæppe og en bog med - en del af gårdhaven er overdækket, og med terassevarmere er det muligt at benytte den stort set hele året rundt. 

SOFS' Værelser

SOFS boutique hotel har 26 værelser, smagsfuldt og enkelt indrettet med inspiration fra Art deco-stilen. Der er kræset om hver detalje i alle værelser, der er indrettet, så du kan få en dejlig og uforglemmelig oplevelse. Værelserne, der varierer i størrelse, har hver deres unikke indretning tilpasset rummets størrelse og lysindfald.

Du kan vælge mellem flere forskellige dobbeltværelser, enkeltværelser og familieværelser. Nogle af værelserne er placeret i den oprindelige hovedbygning – andre er placeret i den nyrenoverede bygning i gårdhaven.

Økologi og høj kvalitet

I SOFS café kan du nyde en herlig morgenmad med økologiske produkter – og hotellet har også modtaget Det Økologiske Spisemærke i guld. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#sofsboutiquehotel #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish