Grøn oplevelse
©  Foto:

Wakeup Aarhus

Overnat på et moderne lavprishotel i centrum af Aarhus - tæt på restauranter, shopping og attraktioner - og med værelser, hvor der er lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet.

Wakeup Aarhus er oplagt for dig, der gerne vil bo billigt og centralt, når du besøger Smilets By, Aarhus. På de i alt 315 værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet, og alle værelser har fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi. Du har derfor mulighed for både afslapning og arbejde.

Et hotel med fantastisk beliggenhed

Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Det betyder, at Bruuns Galleri og Aarhus Hovedbanegård ligger lige om hjørnet - bogstavelig talt. Beliggenheden gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, og det er netop målet at give gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unikt hotel med en unik beliggenhed.

Flot udsigt over Aarhus

Alle værelser er indrettet med møbler fra nogle af de bedste danske møbelproducenter, og fra hotellets øverste etager har gæsterne en super flot udsigt over Aarhus. Wakeup Aarhus er en del af Arp-Hansen Hotel Group.

Se, hvad andre deler på Instagram

#wakeupaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish