Venindehygge ved åen i Aarhus

Tips og information

Foto: RUNI Photopop, VisitAarhus

På denne side finder du links til sider, der hurtigt og nemt kan gøre dig endnu klogere på initiativer der fremmer en mere bæredygtig udvikling i Aarhusregionen, samt ideer til hvad du kan gøre af tiltag før, under og efter dit arrangement.

En lille indsats i planlægning og afvikling af et møde eller konference kan gøre en stor forskel – og samtidig sætte fokus på den bæredygtige omstilling overfor gæster og omverdenen.

Grøn Konference- og Eventhåndbog
VisitAarhus

Grøn konference- og eventhåndbog

Din gratis guide til at arbejde strategisk og praktisk med grøn omstilling i forbindelse med møder, events, konferencer og kongresser. 

Aktiv far og barn i skoven, Aarhus.
RUNI Photopop

En del af løsningen

En side lavet af Aarhus Kommune for at informere om byens mange bæredygtige initiativer. Bliv endnu klogere på hvordan Danmarks 2. største by skal blive grøn og fossilfri. På denne side kan du finde klimarapporter, de nyeste bæredygtige tiltag i Aarhus og meget mere.

Søauditoriet i Aarhus Universitetspark_Jesper Rais
Jesper Rais

Tips til før og under konferencen

Bliv klogere på, hvordan du kan gøre din konference endnu grønnere. Aarhus Universitet har stort fokus på bæredygtige konferencer, og har samlet en liste med overvejelser før og under konferencen. 

Aarhus omtales i Sustain Europe som en af verdens ledende byer inden for bæredygtighed
VisitAarhus

Aarhus i Sustain Europe

Magasinet ’Sustain Europe’ har skrevet en spændende artikel om Aarhus. Ifølge dem er Aarhus i dag en af de ledende destinationer inden for bæredygtighed og det ideelle sted at holde sin næste, grønne konference. 

Hold dit næste arrangement i Silkeborg, Danmarks outdoor-hovedstad
Magnus Torfoss

Kompensér CO2-udslip via danske Growing Trees Network

Kompensér for konferencens miljøbelastning, og støt samtidig det nationale projekt, Nye Folkeskove, hvor et plantet træ er med til at beskytte Danmarks rene drikkevand, bevare landets fauna og natur samt vores alles klima. 

Aarhus Airport Skylounge
Aarhus Lufthavn

Beregn jeres CO2-forbrug og kompensér

Beregn og kompensér for konferencens forbrug af drivhusgasser. CO2-beregneren fra MyClimate og deres mulighed for at kompensere er anbefalet af de danske organisationer CONCITO og Grønforskel.dk. 

Læs også

Nordisk indretning på designhotellet Comwell Aarhus
Hoteller, venues og restauranter med fokus på bæredygtighed
Friske krydderurter dyrket på toppen af ARoS Your rainbow panorama, Aarhus
Bæredygtighed i Aarhus
Tips til et mere klimavenligt ophold
Få ro midt i naturen og skab fuld fokus på konferencens eller mødets program hos Kaløvig Center på Djursland, kun en lille køretur fra Aarhus
Aarhusregionen - fokus på bæredygtighed
Cykltur på Møllestien en sommerdag, Aarhus

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish