AAL Forum

Tæt samarbejde, sociale events og førende fagligt indhold om velfærdsteknologi var i højsædet, da EU-konferencen AAL Forum blev placeret i Aarhus. Byen blev integereret og deltagerne fik en mindeværdig konferenceoplevelse.  

Aarhus hosted the international AAL Forum in 2019
Foto: AAL Programme

Aarhus er blandt de førende i verden til at præge udviklingen og brugen af velfærdsteknologi. 

Aarhus var værtsby for EU-konferencen AAL Forum (Active Assisted Living Forum) d. 23.-25. september 2019. Konferencen blev en stor succes med over 700 deltagere. Emnet var velfærdsteknologi, og der blev set og talt om teknologier, der giver mennesker større selvstændighed og mere selvhjælp i hverdagen.

Konferencen blev afholdt på Radisson BLU Hotel/Aarhus Congress Center. Se 2019 programmet her.

Sådan hjalp VisitAarhus

  • VisitAarhus Convention Bureau var projektleder på budfasen i samarbejde med Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.
  • Rådgav og faciliterede samarbejde om byens muligheder, identificerede muligheder for venue, social events og konferencemiddag.
  • Var til stede under konferencen med turistbrochurer mm., klar til at hjælpe deltagere, som havde spørgsmål til Aarhus.
  • Udarbejdede konferencefilmen (ovenfor) til promovering. Filmen giver et indblik i konferencens betydning - en konference, der giver en lang række forskere og praktikere mulighed for at mødes og dele den nyeste viden samt udvikle velfærdsteknologien. 

VisitAarhus’ arbejde blev udført med støtte fra Region Midtjylland og Aarhus Kommune.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish