Aarhus Universitet auditorium, Søren Kjeldgaard

Samarbejdet med Aarhus Universitet

Foto: Søren Kjeldgaard, Aarhus Universitet

En unik relation med stor værdi for byens møder og konferencer.

VisitAarhus Convention Bureau har i mere end 10 år haft et tæt samarbejde med Aarhus Universitet, når det kommer til at tiltrække nationale og internationale møder og konferencer til Aarhus.

Konferencehjælp både før og efter den er vundet

Vi i VisitAarhus Convention Bureau er konferenceværtens uvildige og gratis sparringspartner og agerer projektleder i budprocessen – fra overvejelsesfasen til det afgøres, om konferencen er vundet. Vores services er gratis og uden kommission.

Når konferencen er vundet, arbejder Aarhus Universitet Events og Kommunikationsstøtte for at sikre den bedste service i forbindelse med værtskabet af konferencen. De tilbyder hjælp til alt lige fra sparring omkring bæredygtige løsninger og afvikling af konferencen til tilmeldingssystem og bestilling af konferencevarer. Tilgå AUs generelle side om konferencehjælp.
 

Kontakt AU Event og Kommunikationsstøtte

Se deres kontaktinformationer her.
 

Du overvejer Aarhusregionen som værtsdestination

Hvis du eller en af dine kollegaer overvejer om Aarhus eller omegn kunne være værtsby for et fremtidigt møde eller en konference, kontakt VisitAarhus Convention Bureau, og vi hjælper med at undersøge mulighederne.

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er tegnet af arkitekten C.F. Møller og er kendt for sin interessante arkitektur og fine sammenfald med linierne i det omkringliggende parkområde. Aarhus Universitet tilbyder unikke og anderledes muligheder for at forske og uddanne sig på tværs af de mange forskellige fag...

AUs tips til før og under konferencen

Bliv klogere på, hvordan du kan gøre din konference endnu grønnere. Aarhus Universitet har stort fokus på bæredygtige konferencer, og har samlet en liste med overvejelser, som mødeplanlæggere kan gøre sig før og under konferencen.