Udsigt ud over taget på Moesgaard Museum, Aarhus

Venues

Foto: Moesgaard Museum

Find det perfekte sted til dit næste arrangement.

I Aarhus finder du alt fra klassiske konferencecentre til alternative og finurlige mødelokaler - i byen og midt i naturen. 

Fra det lille møde til de store kongresser

Der er altid et sted i Aarhus - om I er to til et møde eller flere tusinde til en stor konference. Her er plads til alle. Og målet er altid højeste kvalitet, fleksibilitet og dét at skabe de bedste betingelser for god værdiskabelse. 
 

Til dig, der søger konferencefaciliteter til større arrangementer 

Hele ti steder har kapacitet til over 500 deltagere, hvoraf de største kan huse omkring 2000 deltagere. I blandt de største finder du bl.a. Conference Campus placeret i hjertet af Aarhus. Med sammenlagt 50 break-out rooms, 15 plenumrum og to sale med kapacitet til over 1600 deltagere i hver, er det også muligt at holde en succesfuld konference med over 3000 deltagere.
 

Nyt hotel og konferencecenter inden for 5 år

Glæd dig også til det helt nye hotel og konferencecenter med havudsigt, som åbner på Aarhus Ø inden for de næste 5 år. Med +500 hotelværelser og plads til +2000 konferencedeltagere vækker Scandics konferencested allerede stor interesse både nationalt og internationalt. 

Har Aarhus plads til din store konference?

Er du i tvivl, om Aarhus kan rumme din konference? Kontakt os i VisitAarhus Convention Bureau, og sammen ser vi på mulighederne. Byen har tidligere haft konferencer på over 4000 deltagere med stor succes.

Andreas Horn Jensen

Erhvervschef

agh@visitaarhus.com

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish