VisitAarhusconvention
Sikre møder i Aarhus

Sikkerhed ved møder og konferencer

Hjælp til dig, der ønsker at holde trygge møder i en corona-tid. 

Brug professionelle mødesteder

Som mødearrangør i denne tid, er der en væsentlig opgave i at sikre, at fysiske møder afvikles i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Den professionelle møde- og eventindustri i Aarhusregionen arbejder målrettet med at skabe rammerne for et sikkert og trygt møde, der imødekommer myndighedernes anbefalinger samt dine forventninger som mødearrangør. Se destinationens venues her.

Tæt samarbejde med myndighederne

Den danske regering og sundhedsmyndighederne har anvendt enkle og effektive regler for at begrænse spredningen af ​​coronavirus. Smitteudviklingen overvåges nøje af myndighederne såvel som af alle leverandører i mødebranchen for at implementere og justere initiativer og praksis regelmæssigt.

Hos HORESTA kan du finde de til en hver tid gældende retningslinjer vedr. forsamlingsforbud, pladskrav og åbningstider. For al anden information om Covid-19 henviser vi til Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Værktøjskasse til det internationale mødemarked

VisitAarhus hjælper med gratis rådgivning til, hvor du kan holde dit møde trygt. VisitAarhus har i samarbejde med Wonderful Copenhagen, Inspiring Denmark, Destination Fyn og VisitAalborg med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmesbestyrelse udarbejdet en kampagne målrettet det internationale marked. Kampagnen skal informere internationale mødearrangører om, at Danmark er en sikker destination at rejse til.

Har du spørgsmål?

VisitAarhus Convention Bureau yder gratis hjælp og rådgivning om, hvordan man holder sikre møder og konferencer i Aarhus. Og hjælper med at udpege hvilke steder, der imødekommer dine behov. Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Læs mere

Vidste du at...

  • Danmark har det sundeste forretningsklima i Europa?
    Ifølge World Bank Group rangerer Danmarks forretningsklima som det bedste i Europa.
  • Danmark har en meget teknologisk dygtig befolkning og en enestående it-infrastruktur? 
    På EU's Digital Economy and Society Index (DESI) er Danmark bedømt som det mest digitaliserede i Europa. Så ingen grund til at bekymre sig om at integrere hybride eller virtuelle tiltag i møder.

  • For hver 1.000 menneske i Danmark er der omkring 3,4 læger og 2,5 hospitalssenge? De er gratis for alle borgere, da den offentlige sundhedspleje er 100% finansieret gennem skat. 

Projektet er støttet af Erhvervsfremmebestyrelsen.