Hold et møde der huskes, i Aarhus

Giv gæsterne en tryg og sikker mødeoplevelse

Foto: Photopop

Hjælp til dig, der ønsker at holde trygge møder i en corona-tid. 

Information

Få et nemt og hurtigt overblik. 

En bred vifte af nyttig information om sikkerheds- og sundhedstiltag i Danmark, og hvordan der skabes trygge rammer for møder og konferencer. 

Liste
Kort
Bliv inspireret til hvordan du kan planlægge en tryg og god mødeoplevelse
Foto: MeetDenmark

Inspirationskatalog

Katalog med kreative ideer til dig, der planlægger en tryg og sikker mødeoplevelse. Det ér muligt at skabe gode, fysiske møder - både under og efter pandemien.

Læs mere

Covid-19 tiltag til møder og konferencer

Læs pjecen, lavet i samarbejde med MeetDenmark, om hvordan Danmark formår at være et af de sikreste og bedste lande til at afholde møder og konferencer på trods af Covid-19-pandemien (engelsk)

Læs mere

Hvorfor Danmark til møder og konferencer?

Hvorfor Danmark er et af de mest sikre og fredelige lande i verden, og om vores rige tradition for at tænke uden for boksen (engelsk). Pjecen er lavet i samarbejde med MeetDenmark i forbindelse med det nationale "Kickstart Dansk Turisme"-projekt. 

Læs mere

Opdaterede rejserestriktioner ved indrejse til Danmark

Se Danmarks gældende regler for indrejse i landet. Der gælder forskellige regler for at rejse til Danmark afhængigt af, hvordan du ankommer til Danmark samt din tilknytning til eller dit formål med at rejse ind i Danmark.

Læs mere

Brug professionelle mødesteder

Når du skal holde et fysisk møde, er det vigtigt at sikre, at det afvikles i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Den professionelle møde- og eventindustri i Aarhusregionen arbejder målrettet med at skabe rammerne for et sikkert og trygt møde, der imødekommer myndighedernes anbefalinger samt dine forventninger som mødearrangør. Se destinationens venues her.

Tæt samarbejde med myndighederne

Den danske regering og sundhedsmyndighederne har anvendt enkle og effektive regler for at begrænse spredningen af ​​coronavirus. Smitteudviklingen overvåges nøje af myndighederne såvel som af alle leverandører i mødebranchen for at implementere og justere initiativer og praksis regelmæssigt.

Hos HORESTA kan du finde de til en hver tid gældende retningslinjer vedr. forsamlingsforbud, pladskrav og åbningstider. For al anden information om Covid-19 henviser vi til Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Værktøjskasse til det internationale mødemarked

VisitAarhus hjælper med gratis rådgivning til, hvor du kan holde dit møde trygt. VisitAarhus har i samarbejde med Wonderful Copenhagen, Inspiring Denmark, Destination Fyn og VisitAalborg med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmesbestyrelse udarbejdet en kampagne målrettet det internationale marked. Kampagnen skal informere internationale mødearrangører om, at Danmark er en sikker destination at rejse til.

Har du spørgsmål?

VisitAarhus Convention Bureau yder gratis hjælp og rådgivning om, hvordan man holder sikre møder og konferencer i Aarhus. Og hjælper med at udpege hvilke steder, der imødekommer dine behov. Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Læs mere

Vidste du at...

  • Danmark har det sundeste forretningsklima i Europa?
    Ifølge World Bank Group rangerer Danmarks forretningsklima som det bedste i Europa.
  • Danmark har en meget teknologisk dygtig befolkning og en enestående it-infrastruktur? 
    På EU's Digital Economy and Society Index (DESI) er Danmark bedømt som det mest digitaliserede i Europa. Så ingen grund til at bekymre sig om at integrere hybride eller virtuelle tiltag i møder.

  • For hver 1.000 menneske i Danmark er der omkring 3,4 læger og 2,5 hospitalssenge? De er gratis for alle borgere, da den offentlige sundhedspleje er 100% finansieret gennem skat. 

Projektet er støttet af Erhvervsfremmebestyrelsen.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish