Gå til indhold
Læn dig tilbage og nyd en skøn middag med god samvittighed i Aarhus

Grønnere restauranter og cafeer

Foto: RAISFOTO

Lækre spisesteder med fokus på bæredygtighed og grønne valg.

Når det kommer til maden, finder du flere lækre spisesteder i Aarhus-området, der har fokus på bæredygtighed. Søger du en restaurant eller café i byen, kan vi bl.a. anbefale en af nedenstående. Men der er mange flere muligheder, og vi hjælper dig gerne med at finde det rette sted. 

Husk, at du altid kan efterspørge grøn og bæredygtig forplejning hos jeres valgte møde- eller konferencested  også selvom de ikke reklamerer med det. Flere skræddersyr gerne en løsning til jer.

Liste
Kort
Museet KØN's Cafe
Foto: Kvindemuseet i Danmark

Museet KØN's Cafe

Museumscaféen er en hyggelig oase på museet KØN midt i Aarhus. Her kan du få en forfriskning efter et besøg på museet eller lægge vejen forbi til en skøn frokost, når du er i byen.

Læs mere
Grøn oplevelseARoS Café og Orangeri
Foto: Lise Balsby, ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Café og Orangeri

Tag en slapper og få en lækker bid mad i ARoS' café og orangeri. Her kan du nyde eftermiddagskaffen, spise lette og lækre snacks eller få særligt gode aftensmadstilbud efter kl. 17 i hverdagen.

Læs mere
Grøn oplevelseLanghoff & Juul
Foto: Langhoff & Juul

Langhoff & Juul

Hos Langhoff & Juul handler det om at mødes og fejre - nyde at det er weekend, en fridag eller bare en god dag. Her bliver der ikke gået på kompromis med økologi, bæredygtighed og kvalitet.

Læs mere
Grøn oplevelseRestaurant Hærværk
Foto: Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk

På restaurant Hærværk bliver menuen på daglig basis udarbejdet på baggrund af sæsonens udbud med en personlig kontakt til alle leverandører.

Læs mere
Anne står altid klar til at hjælpe dig med din næste konference

Projektleder

alv@visitaarhus.com

Mobil:+45 23 70 80 21

Søger du mere inspiration?

Ønsker du flere muligheder end ovenstående, kan du nemt og hurtigt få et større overblik i app'en 'Økologiske Spisesteder'. Her finder du landets restauranter, caféer og hoteller, der er godkendt til Det Økologiske Spisemærke i enten guld, sølv eller bronze. Brug kortet til at finde de mange økologiske spisesteder i Aarhus, læse mere om de enkelte steder og gemme dine favoritter til senere brug. 

Download app'en her: Google Play og iPhone.
Find samme oversigt på deres hjemmeside her

Brug også GoGreenAarhus kortet – en overskuelig og nem liste over spisesteder i Aarhus, som gør en ekstra bæredygtig indsats. 
Tilgå kortet her

Follow us: