Læn dig tilbage og nyd en skøn middag med god samvittighed i Aarhus

Restauranter og cafeer med miljømærke

Foto: RAISFOTO

Når det kommer til maden, finder du flere lækre spisesteder i Aarhus-området, der har fokus på bæredygtighed.

Søger du en restaurant eller café i byen, kan vi bl.a. anbefale en af nedenstående. Men der er mange flere muligheder, og vi hjælper dig gerne med at finde det rette sted. 

Husk, at du altid kan efterspørge økologisk og lokalt produceret forplejning hos jeres valgte møde- eller konferencested  også selvom de ikke reklamerer med det. Flere skræddersyr gerne en løsning til jer.

Liste
Kort
Grøn oplevelseARoS Café og Orangeri
Foto: Lise Balsby, ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Café og Orangeri

Tag en slapper og få en lækker bid mad i ARoS' café og orangeri. Her kan du nyde eftermiddagskaffen, spise lette og lækre snacks eller få særligt gode aftensmadstilbud efter kl. 17 i hverdagen.

Læs mere
Grøn oplevelseMontra Hotel Sabro Kro - Restaurant
Foto: Touché

Montra Hotel Sabro Kro - Restaurant

Restauranten på Montra Hotel Sabro Kro har et klassisk fransk/dansk bistro køkken, hvor maden tager udgangspunkt i lokale sæsonråvare.

Læs mere
Grøn oplevelseRestaurant Hærværk
Foto: Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk er tildelt Michelin Green Star 2024, som uddeles til restauranter, der gør noget helt særligt for bæredygtighed. Menuen bliver her på daglig basis udarbejdet på baggrund af sæsonens...

Læs mere
Grøn oplevelseRestaurant GÄST
Foto: Scandic The Mayor

Restaurant GÄST

Gæstfrihed, passion & velsmag er det der møder dig, når du besøger Restaurant GÄST i hjertet af Aarhus. Her fornemmer du straks, at personalet drives af en lyst til at ville skabe den gode oplevelse i...

Læs mere
Grøn oplevelseMoesgaard Café
Foto: Moesgaard Museum

Moesgaard Café

Du finder Moesgaard Café på Moesgaard Museum, hvor du kan nyde en frokost, buffet og utrolig lækre retter. Her er økologi og lokale råvarer i fokus, og mange af råvarerne er hentet fra naturen omkring...

Læs mere
Grøn oplevelseRestaurant L'øst
Foto: Scandic Aarhus City

Restaurant L'øst

Du finder restaurant L'øst på hotel Scandic Aarhus City i Østergade i centrum af Aarhus. Her kan du nyde god mad med rødder i det nordiske og med fokus på lokale råvarer, som skifter alt efter årstide...

Læs mere
Anne Lind Vidkjær

Projektleder

alv@visitaarhus.com

Søger du mere inspiration?

Ønsker du flere muligheder end ovenstående, kan du nemt og hurtigt få et større overblik i app'en 'Økologiske Spisesteder'. Her finder du landets restauranter, caféer og hoteller, der er godkendt til Det Økologiske Spisemærke i enten guld, sølv eller bronze. Brug kortet til at finde de mange økologiske spisesteder i Aarhus, læse mere om de enkelte steder og gemme dine favoritter til senere brug. 

Download app'en her: Google Play og iPhone.
Find samme oversigt på deres hjemmeside her

Brug også GoGreenAarhus kortet – en overskuelig og nem liste over spisesteder i Aarhus, som gør en ekstra indsats for den bæredygtige udvikling. 
Tilgå kortet her

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish