Rethink-frivillige_Aarhus_Per-Bille

Gæsteservice ved konferencer

Foto: Per Bille

Bliv klogere på, hvor dine møde- og konferencedeltagere kan få mere viden om Aarhus og de mange attraktioner, når de er i byen.

The Aarhus Way - Gæsteservice

I 2011 blev det traditionelle turistkontor lukket i Aarhus, da man ønskede at servicere gæsterne der, hvor de befinder sig. Såvel digitalt som med vores fysiske tilstedeværelse.

Dette resulterede i, at byens gæsteservice er at finde rundt omkring i byen. Blandt andet via touch-skærme med turistinformation, der er opstillet på hotspots i og omkring Aarhus samt via ladcykler, der bruges som pop-op-turistkontorer rundt omkring i byen samt til events og under konferencer.

Vi løfter i flok

Da vores vision er, at vi skal kendes og anerkendes som en af Skandinaviens bedste byer at besøge, afholde konferencer, arbejde, studere og bo i, betyder det, at vi er nødt til at løfte i flok, hvilket gøres via et tæt samarbejde med byens erhverv.

Visionen danner naturligvis også grundlag for vores gæsteservice, hvor der udover vores medarbejdere også er omkring 2000 frivillige, der står klar til at hjælpe via en gæsteservice, der lever op til gæstens behov og ønsker.  
 

FAQ hos gæsteservice

 • Hvor er de forskellige gæsteservice tilbud placeret henne?

  • Gæsteservice tilbuddene er placeret her: Store Torv, Dokk1, havneområdet (på krydstogtdage) samt ved særlige events og konferencer.
    
 • Hvor mange turister er der i Aarhus, og hvor kommer gæsterne fra?

  • Der er en stigende vækst af turistbesøg i Aarhus. Se de aktuelle overnatningstal for Aarhus via vores Gæstemonitor eller via tal fra Danmarks Statistik.
    
 • Hvilke attraktioner besøger gæsterne?

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish