Konferencer i Aarhus, møde ved åen

Professionelle konferencearrangører

Foto: RUNI Photopop, VisitAarhus

Find din professionelle og troværdige konferencearrangør 

Ønsker du hjælp til at varetage den praktiske håndtering af konferencen, dvs. koordinere med hotellerne, tage imod tilmeldinger og betalinger med mere, hjælper VisitAarhus Convention Bureau dig gerne med at finde en dygtig og troværdig PCO eller DMC. Er det et arrangement i samarbejde med Aarhus Universitet, er AU Event og Kommuniktationsstøtte måske den bedste løsning. 

Andreas Horn Jensen

Erhvervschef

agh@visitaarhus.com

Liste
Kort
KongresKompagniet
Foto: Kongreskompagniet

KongresKompagniet

KongresKompagniet er en professionel kongresarrangør (PCO), der kan bidrage med al assistance til planlægning og afvikling af enhver form for kongres- og mødearrangement. 

Læs mere
Udsigt over Aarhus Universitet Campus
Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

AU Event- og Kommunikationsstøtte

Skal du afholde en videnskabelig konference i samarbejde med Aarhus Universitet? Aarhus Universitet har deres egen konferencehjælp, AU Events og Kommunikationsstøtte. Når konferencen er vundet, arbejder AU Events og Kommunikationsstøtte for at sikre den bedste service i forbindelse med værtskabet af konferencen, og tilbyder hjælp til alt lige fra sparring omkring bæredygtige løsninger og afvikling af konferencen til tilmeldingssystem og bestilling af konferencevarer. Klik og find kontaktinformationer her.

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish