Forår i naturen, Aarhus

Gratis PR-materiale

Foto: RUNI Photopop

Download og brug vores professionelle PR-materiale om Aarhusregionen

Dét at præsentere en attraktiv og populær destination er en god måde at tiltrække deltagere til sit arrangement.

Brug vores materiale, når du kommunikerer med partnere og potentielle deltagere. Vores materiale er gratis for alle - nationalt som internationalt - der planlægger møder og konferencer i Aarhus og omegn.

Billeder og film

Dyk ned i VisitAarhus Media Center, og download inspirerende billeder og små film om Aarhusregionen i høj kvalitet. Brug det gratis, når du skal promovere dit kommende arrangement.

VisitAarhus Conventiontion Bureau film

Bliv klogere på Aarhusregionen som møde- og kongresdestination. Se bl.a. tidligere cases, og hvad andre siger om Aarhus og VisitAarhus Convention Bure...

Aarhusregionen i medierne

Læs hvad journalister og bloggere skriver om Aarhus og omegn - nationalt og internationalt.

Kontakt os for en film-version, som kan downloades. 

In Aarhus everything is closer

Foto: Claes Bech Poulsen, ARoS Aarhus Kunstmuseum
Vidste du, at Aarhus udvider med flere hoteller i de kommende år, hvor BOOK1 Design Hostel og Radisson Red åbner dørene i centrum af Aarhus, og dertil kommer et helt nyt konferencecehotel på Aarhus Ø.

Bæredygtige Aarhus

Magasinet ’Sustain Europe’ har skrevet en spændende artikel om Aarhus. Ifølge dem er Aarhus i dag en af de ledende destinationer inden for bæredygtighed og det ideelle sted at holde sin næste, grønne konference.

Aarhus DNA folder

Hvad er Aarhus for en by? I denne lille folder får du besvaret spørgsmålet, kort og godt. Kan downloades og kan præsentere byen for konference- og mødedeltagere. Findes kun i engelsk udgave.

VisitAarhus' presseside:
Find flere nyheder, facts, omtaler og pressemateriale om Aarhusregionen

Foto: Aarhus Teater