Overnat og hold dit næste møde med smuk udsigt over Aarhusbugten hos Marselis Hotel Aarhus

Momsvejledninger

Foto: Marselis Hotel Aarhus

Fri adgang til VisitDenmarks momsvejledninger

De danske momsregler og momssatsen på 25% kan umiddelbart virke afskrækkende på mange udenlandske virksomheder og beslutningstagere, der overvejer at afholde et møde eller en kongres i Danmark.

For at nedbryde fordommene om, at det er specielt “moms-dyrt” eller “moms-besværligt” at afholde kongresser og møder i Danmark, har det nationale udviklingsselskab for erhvervsturisme, MeetDenmark, i samarbejde med Dansk Erhverv og KPMG Acor Tax, udarbejdet en række vejledninger vedr. moms på møder, kongresser mv. i Danmark.

Med vejledningerne er det ønsket at skabe en situation, hvor alle danske aktører behandler og formidler momsen ens og optimalt. Det vil skabe grobund for tillid og tryghed hos både potentielle og eksisterende udenlandske kunder.
 

Der er i alt udarbejdet fem vejledninger:

  • Vejledning målrettet ikke-danske foreninger, organisationer mv., der skal afholde en kongres i Danmark med et ikke-kommercielt sigte

  • Engelsk version af ovenstående vejledning (udarbejdet i både kort og fuld version)

  • Vejledning målrettet alle – dog primært danske – leverandører, der er involveret i levering af kongresser og andre mødeaktiviteter i Danmark til udenlandske arrangører/kunder

  • Engelsk vejledning til virksomheder mv., der afholder møder (uden deltagergebyr) i Danmark

 

Follow us:

VisitAarhusconvention © 2024
Danish