Gå til indhold
På tur med Aarhus Searangers på Aarhus Bugt, udsigt til Aarhus Ø og Isbjerget

Aktiviteter og teambuilding

Foto: SeaRangers

Giv dit arrangement dét ekstra med en sjov og anderledes aktivitet i Aarhusregionen, og skab en mindeværdig og værdifuld oplevelse for dine deltagere. 

Aktiviteter til små og store grupper

Aarhusregionen byder på masser af aktiviteter, som både kan styrke samarbejdet og sammenholdet mellem mødedeltagerne. Her er fællesskabet i fokus, om det er én stor forsamling eller i mindre grupper.

Få clearet hovedet med frisk luft i naturen (på land eller til vands), vær sammen om madlavningen i hyggelige omgivelser, gå til ginsmagning på Aarhus' første destilleri, få rørt kroppen til diverse sportsgrene eller styrk sammenholdet og hjerneaktiviteten med Coast Zones store udvalg af teambuildingsøvelser.
 

Kontakt os og hør om flere steder

Vi gør opmærksom på, at denne side kun omtaler udvalgte aktiviteter - Aarhus og omegn byder på meget mere. Kontakt os for en uforpligtende snak og få skræddersyet inspiration. 

Andreas Horn Jensen

Erhvervschef

agh@visitaarhus.com

Mobil:+45 41 12 46 07

Liste
Kort
CoastZone
Foto: CoastZone

CoastZone

CoastZone er en landsdækkende teambuilding- og eventvirksomhed. Om det er 2 timers aktiviteter eller et flerdages forløb, fokuserer CoastZone på succesoplevelser, hvor alle kan være med.

Læs mere
Grøn oplevelseDGI-huset Aarhus
Foto: RAISFOTO

DGI-huset Aarhus

I DGI-huset er der rig mulighed for at få pulsen op og sved på panden i en masse idræt og motion i centrum af Aarhus. Der er rigtig mange forskellige aktiviteter hver dag, som du får adgang til via et...

Læs mere

Follow us: