Marselis Hotel i Aarhus

Hoteller i Aarhusregionen

Foto: Marselis Hotel Aarhus

I og omkring Aarhus finder du over 3.000 hotelværelser
– og endnu flere er på vej i de kommende år. 

Lad op på et af byens mange, gode hoteller og vær klar til næste dags program. I Aarhus og omegn finder du alt fra de store internationale kæder til et de små hyggelige hoteller – i centrum eller midt i naturen, ved vandet eller på landet. Ønsker du gæstfrihed, høj kvalitet og god service, så er du kommet til det rette sted.

Vidste du, at Aarhus har mere end 2000 hotelværelser i centrum – alt inden for kun 5-10 minutter gang fra hinanden og byens centrale konferencesteder? Nemt og fleksibelt.

Bliv inspireret

Find hotellet, der passer dine behov og ønsker.

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham byder dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven o...

Radisson BLU Scandinavia Hotel, Aarhus

Det prisbelønnede hotel i Aarhus centrum ligger perfekt ved siden af det populære ARoS Art Museum og kun 2 km fra Den Gamle By.

Radisson RED Hotel

Hos Radisson RED Hotel bor du centralt i Aarhus på et levende og urbant hotel. Radisson RED i Aarhus er det første af sin slags i hele Nordeuropa. Her...

En samlet oversigt

Udforsk byens hoteller. Vi har lavet en samlet oversigt over hoteller i Aarhus og omegn, så du nemt kan danne dig et overblik og finde det perfekte sted.

Scandic Aarhus City

Scandic Aarhus City er et moderne hotel midt i Aarhus med en unik beliggenhed tæt på shopping, attraktioner og transportmuligheder.

Wakeup Aarhus

Overnat på et moderne lavprishotel i centrum af Aarhus - tæt på restauranter, shopping og attraktioner - og med værelser, hvor der er lagt vægt på min...